Українська Манітоба
-
Це вам хто сказав? Ось з офіційного сайту ""7514.0 – Delivery and courier service drivers Delivery and courier service drivers drive automobiles, vans and light trucks to pick up and deliver various products."
-
Тут таке обговорюємо: t.me/uccmb
-
Читайте уважно що я написав, я ж вказав що не селфімплойд
-
Таких повідомлень десятки. Тільки у Вінніпезі є кілька випадків інсультів та серцевих нападів. Купуйте critical illness insurance, якщо роботодавець не має, та страховку життя, яка коштує від $40-50/місяць. Для ваших стареньких батьків також варто щось таке купити, то провінційна медицина не покриває все.
-
Логіка проста. Через пів року, рік... Ви захочите продати це чудо .... І повірте ви захочете. І ось прийдете ви до дилера а вам его оцінять в таку ціну шо вы потом зрозумієте що це требо було робити до того як купляти за таку ціну. І будите тут продавать це відро знову за 5к і розказувати не бита не крашена 😂😂😂😂 така тільки у меня і Майкла Джордана 😂😂😂😂
-
Користувач MRodovskiy, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на yд..") не відповідає мові правил чату.
-
А хтось ходив на тест з французської в WELARC, коли вже здали англійську? Немає проблем? А то поки дочекаюсь курсів з англійської вони не потрібні будуть🤣 Думаю може краще вже на французьку переключитись)