Українська Манітоба
-
Теоритично ні, але хочеться бути певними.
-
Друзі таке питання, ми з родиною у Вінніпезі, батьки в Україні але є можливість що вони погодяться їхати сюди. Проте в мами було онко і вона все ще приймає ліки. Я знаю раніше людям з такими діагнозами не давали health card ( до CUAET ), чи отримає мама з таким діагнозом health card, і чи зможе за потреби лікуватись? Чи ні?
-
Користувач MRodovskiy, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на yд..") не відповідає мові правил чату.
-
Привіт! Я спеціалізуюся на ремонті техніки Apple, включно з iPhone 📱, iPad , MacBook 💻, iMac 🖥️ і годинником Apple Watch ⌚. Я також готовий взятися за будь-який інший пристрій і вирішити проблему з ним. 👨💻 Я надаю послуги ремонту в місті Вінніпег. 🏠 Ви можете зв'язатися зі мною за такими контактними даними: 📞 Номер телефону: 2042967428 📧 Email: [email protected] Для зв'язку зі мною в Telegram, пишіть у приват: @inkasator_8 🔔📲 Якщо у вас виникли будь-які проблеми з вашими пристроями, зв'яжіться зі мною і ми обговоримо всі деталі. Я гарантую високу якість роботи. 💻 Крім того, можлива доставка вашого пристрою після ремонту за додаткову плату. 💰 Так само купую ваші старі, зламані пристрої, в особисті Якщо у вас є які-небудь питання, не соромтеь зв'язатися зі мною! 👨🎓
-
Шукати за зарили «онко» бо не можу знайти інформацію.
-
Але ДеВалт це всеж вже майже професійний інструмент. А так да, ХомДепот. А ще, Повертулс не беріть. Лайно повне
-
Монреаль