Українська Манітоба
-
Всі знають , що індуси своїх тянуть. І думаю знать люди які а чаті тут пишуть і живуть не один рік це знають )
-
Незнаю, що той громадянин Індії знає про українську ком'юніті у Канаді. Мабуть стільки ж скільки я знаю про індійську. Заява базується на дуже поверхневому погляді
-
Готовий жити з чотирма українцями в одній кімнаті?
-
Ну ок, ваша думка. Але то неправда. Тут в чаті людана, яка відправила на один завод понад 10 українців. Фактично той ддиректор, її знайлмий, влаштував виключно українців за останній час. Інший волонтер поміг знатйи роботу понад деясятьом людям.
-
Вчора зайшов зі мною індус в ліфт в під’їзді. Я його питаю - вот флор? А він мені - тирн. Ну я нажала десятий, типу - тен. А він - нот тирн. Тирн. 😂 То був - третій 🙄 Весь вечір про це думала 😆
-
Але це не обовязкові поля. Ви моджете не відповідати. Я ніколи не відовідав на такі запитання.
-
Я спілкувався з громадянами Індії, так вони мені і сказали що ви українці не підтримуєте один одного як ми, і мені це було болісно чути
-
ма френд хір хір пліс
-
У анкеті суперстора прямо питають твою расу та стать :)
-
Вы жартуєте їх англійська як моя китайська))))
-
По-друге, багато індусів говорять доброю англійською, навіть якщо вам здається, що ні.
-
Ну то й що що із Індії. Я працював з індусами, філіпінцями, пакистнцями майже 10 місяців, супервайзер була індуска. Нормальне ставлення. Так, вони пропихають своїх, але і їх тут дуже багато. Будуйте нетворкінг із українцями та іншими.
-
Я не хочу нікого образити але не зрозуміло чому на мій коментар такі реакції сміху, бо я справді розмовляв з hr Вінніпегу і майже всі вони з Індії
-
Не треба образ в чаті. Та і ім’я Vladimir пишуть лише в рб і рф.🤔 В 🇺🇦 транслітерації Volodymyr…
-
Якщо вам не цікаві правила чату, то тут вас ніхто не тримає. Будь ласка, не офтопте.
-
Якась специфічна вакансія? Чомусь мені здається ви трохи перебільшили, невже там тільки з Індії? Ви 100% впевнені, чи це образа?
-
Я зі скотиной не спілкуюсь, я пишу нормальним українцям
-
Це вже потребує вибачення, бо banofbot працює
-
Якщо "тварина" та "скот" не є образою, то перефразую попередній допис: Люди, яки називають учасників цього чату "скотами" та "тваринами" нам не брати:) Щоб було зовсім зрозуміло що "не так"
-
Братів ні, а тварин так
22 Jan 2023, 08:02
593/234688
about a minute ago