Українська Манітоба
-
-
Щось постійно виділяє повідомлення про напад
-
Подзвонить поліцію і кажіть, my husband was attacked by “username” on the street, I’m new here, so I was wondering what my next step is gonna be like?
-
в мене в містечку все через мера вирішувалось, навіть якщо якусь кав’ярню хочеш відкрити), такий пздц, мене ці ременанти 90х так задовбали
-
ще цивільно у вас все було, в нас мер наймає людей і палить усіх, хто йому не платить)
-
Надумав в іншому місці. Йду в торгівельну палату (чи щось таке...вже й забув) кажу "в мене є такий бізнес. хотів би поставити в місті" (АЛЕ місце не кажу)!!!!! жіночка мені з ходу "ой, та на те місце вас таких вже 3 чоловік.. навіщо воно вам треба...воно не вігідно буде"...
-
Терміновий мітинг в зв'язку з підривом Каховської ГЕС Збираємось на мітинг на підтримку України в зв'язку з підривом росіянами каховської ГЕС, що вже спричинило місцеву кризу в ланці регіонів Херсонської області. Руйнування ГЕС загрожує екологічною катастрофою для Півдня нашої держави. Сьогодні, 6 червня о 19:00 Локація: City Hall, 510 Main St Приносьте прапори та символіку, якщо є бажання намалюйте плакати або зробіть написи на звичайному аркуші А4.
-
без бекграунду зв’язків, друзів і так далі, мова не допоможе ні чим
-
мабуть в них бекграунд є цікавий