Українська Манітоба
-
в мене так не працює нажаль
-
Допоможе ще й як Залежить від компанії і людей які там працюють У нас карʼєрний зріст дуже швидкий і навіть якщо ти сам нікуди не просишся, то прийде менеджер і скаже «ми б хотіли тебе бачити там, що думаєш?», або якщо хочеш в інший департамент на іншу позицію, то менеджер залюбки дасть рекомендації і підтримає
-
Це не обов'язково тому що "подружився". Як у всьому світі- поки людини не знаєш, то не знаєш що чекати- чи це дійсно хороший працівник/працівниця? Які у них values? Як довго будуть тут? Дуже багато факторів, це впливає на рішення про подальшу кар'єру.... як власник бізнесу, маєш багато ризиків також- ось я цю людину підвищу, дам їй керівну посаду, а вона це використає щоб піти на іншу, конкуруючу фірму? Та ще й забрати з собою інших працівників може...усі ці правила працююють однаково, але пам'ятайте- якщо ви людина безтолково, ніякі зв'язки не допоможуть далеко пройти. І якщо ви дуже сильний introvert і з людьми не дружите- вибирайте спеціальність де зв'язки менш важливі
-
Ніхуа ти мажор, 20 в годину, звісно є сенс залишатися
-
Люди, от ви мені скажіть, що далі робити. Зарплатня 2200, 18 на годину . Знімаємо квартиру у двох з товаришкм, але навіть так розумію, що не потягну авто (навіть не в кредит). Що далі робити, бо цвни ростуть, а зарплаиня на настурний рік лише до 20,44 підросте. Чи є сенс залишатися тут зовсім?
-
Як тільки подамся на swm, і можливо буде, мене як вітром здує звідти
-
Всюди важливі зв'язки. Абсолютно, навіть прибиральником
-
так а що ж робити, якщо я бестолкова людина, був би умніший, ще б у 2011 прикупив бітка собі, зараз би і працювати не треба було б, тільки інвестувати
-
Більше ніж в Україні навіть😁
-
Це особливість Канади
-
Роби зв'язки