Якщо завтра Великобританія нападатиме на сусідні країни, усьому світу доведеться відмовитися від англійської мови? Чи всі 380 мільйонів англомовних людей будуть загноблені? Ви несете повну нісенітницю. Візьміть Буданова, він ледве розмовляє українською мовою, я більш ніж впевнений, що в житті говорить російською. А скільки таких як він у країні? А скільки таких як він у Верховній Раді? А скільки російськомовних українців зараз на фронті захищають нашу країну, коли ви українськомовний грієте свою дупу в Канаді? Скажіть нашим хлопцям на фронті котрi щодня під обстрілами що вони говорять собачою мовою і що ви їх ненавидите і вважаєте їх безмозкими? Тим більше що орки говорять інакше, наші люди розмовляють російською на український лад. А ви і такі, як ви розколюють нашу країну за мовною ознакою. Ви нічим не кращі за орків. Я все своє життя говорю російською мовою і вся моя родина і всі мої друзі, і ми все своє життя живемо в Україні. І ми любимо свою країну і ненавидимо орків усім серцем та всією душею. І допомагаємо своїй країні, чим можемо. І так само переживаємо за всіх своїх близьких, друзів, рідних та за все населення країни. Але ми не обирали мову, ми народилися в Одесі, де суспільство все життя говорило російською. Давайте я до вас підійду куди скажете і ви мені всі ці слова скажете в обличчя. Не тут у чаті, а в обличчя двометровому мужику!