Українська Манітоба
-
Ні, ці не вилізуть точно. Це федеральні виплати, а не соціальна допомога від провінцій, яку часто називають велфер, якщо людина не працює. Податкові кредити та бенефіти можна отримувати, навіть якщо ви працюєте. Звичайно, все буде рахуватись від рівня доходів за минулий рік. GST/HST - це кілька сотень на рік всього.
-
Тут поруч є багато багатоквартирних будинків, ціни від 900 до 1300$ за квартиру , можна щось підшукати, якщо район влаштовує
-
Я знімаю квартиру у районі Grant Park, дуже хороший район, поруч є торговий центр, walmart ,shoppers і усі потрібні магазини . Квартира студія 890$ на місяць, будинок хороший, завжди тепло і чисто і ціна адекватна
-
Якщо ви приїхали до Канади у 2022 році і забули податись на GST/HST виплати, нічого страшного! Ви можете надіслати аплікацію на GST/HST credit та листа, в якому попросити Canada Revenue Agency здійснити ці виплати ретроактивно з дати вашого прибуття до Канади. Розрахунок для сім"ї з однією дитиною: Ви можете отримати до $579, якщо ви прибули до Канади у першому кварталі. Якщо у другому кварталі - до $386 Якщо у третьому кварталі - до $193 ЯК ЦЕ ЗРОБИТИ 1. Заповнити аплікацію на GST/HST credit 2. Написати такого листа (просто заповніть свої дані) 3. Надіслати ці документи до податкового центру залежно від провінції вашого перебування
-
А як коньяк потім віддавати?😂.
-
Дякую за відповідь, так, наразі усе в тумані, але як показало життя, не треба чогось чекати або розслаблятися. У Канаді є фінансові інструменти, які дозволяють користуватися житлом, автівкою та будь-чим тут і зараз. Я та моя родина дуже обпіклися дома, тому погляди змінилися. Сподіваюсь, що нашої української новоприбулої громаді це буде корисно та цікаво. Багато хто питає стосовно цього бану. Також cooling housing prices strategy надасть можливость відчувати себе людиною, т.щ. rate of interest rise вже declined prices 18%
-
Мені допомогли знайти квартиру New Journey Housing. Там є наші люди, які допомагають знайти квартиру під ваші запити. При першій зустрічі записали мене на 3 перегляди, я приїхав на перегляд цієї квартири і відразу її зняв. Адреса будинку Garry 55. Вони мають прямий зв'язок з менеджерами цього будинку, вони в дуже хороших стосунках. Для зняття квартири знадобився лише витяг з банку про те, що на рахунку є гроші. Я завтра спробую знайти контакти з дівчиною, яка мені допомагала знайти квартиру і напишу вам.
-
В будь-якому випадку це буде актуально для дуже невеликої частини українців. Більшість не знає, чи вони взагалі хочуть залишатись в Канаді. Багато хто поки фінансово не готовий до купівлі будинку. Якщо кілька тисяч і мають досить коштів - гуд лак з виключенням. Однак, це виключення тільки посилить різні рухи, які і так дивляться косо на українців, яким зробили виключення з візами та дозволами на роботу. Йти на це федеральний уряд хто-зна чи захоче. Однак, якщо захочуть голосів українців на федеральних виборах - хай роблять.
-
я з вами ні у якому разі не сперечаюсь, тільки намагаюсь отримати більше актуальної інформації, будучи українцем, який втратив усе дома та знайшовши тут, та дуже сподіваюсь на гарні новини. Ось цей пункт дуже цікавить наразі усіх адвокатів b) foreign nationals, with valid temporary resident status, whose temporary resident visa was issued, or temporary resident status was granted, following an exemption provided under section 25.2 of the Immigration and Refugee Protection Act, if the Minister is of the opinion that the exemption was justified based on public policy considerations to provide safe haven to those fleeing conflict; and
-
Моно це не банк. Просто додаток і добре зроблена платформа. Емітент карток і утримувач рахунків Моно є Юніверсал банк, колишній Укрсоцбанк. Навіть не знаю чи є а них ліцензія. Олег Горохівській пішов з ПриватБанка, був не задоволений націоналізацією і забрав свої розробки.
-
Що ви маєте на увазі? Усе імміграційне законодавство побудоване на цьому акті та регуляціях (вище скинув). Цей акт регулює усі питання імміграції, надання статусу постійного резидента та прийняття біженців. Акт визначає цілі Objectives — immigration Objectives — refugees Імміграційні консультанти просто роблять маркетинг публікаціями у соціальних мережах
-
Ось ця секція section 25.2 of the Immigration and Refugee Protection Act (the Act) звільняє українців від сплати 100 доларів за аплікацію на візу та ворк перміт (2) The Minister may exempt the foreign national from the payment of any applicable fees in respect of the examination of their circumstances under subsection (1).