Українська Манітоба
-
Ну от не певна😂 я знаю англійську на 12 балів з 12, але поки що заробляю 15$ на годину. Аби була висока зарплата треба ще бути якимось вузьким спеціалістом у якійсь затребуваній сфері. ( моя зарплатня виросте скоро до 19, але до отих 92 000 на родину то ще зростати і зростати)
-
В основному злочини там стаються всередині однієї демографічної групи. Уявіть, у даунтауні є хороші школи, куди ходять діти самі пішки. Студенти живуть біля університету Вінніпегу. Багато молоді живе у багатоквартирних будинках. І при чому багато років або й поколінь. Без будь-якого страху, але з цілком звичайною обережністю, яка повинна бути усюди. Так чи інакше, в центрі у ресторанах чи барах фіг знайдеш вільне місце у п'ятницю чи суботу. Тисячі людей
-
Я дивився доречі якись відос від якогось суперкрутого шрінка, так там казали про цю травму дитинства , коли людина росте в середовищі неблагополучному , типу кривого рога 😅(холівар in 3…2..) то це для них в житті у майбутньому становиться лакмусовим папірцем «стабільності» та «відчуття дома» , а коли все навколо дійсно стабільно , безпечно і дійсно по домашньому - то для них скука та маразм 😂 даунтаун їм подававай) це лікується доречі.
-
Та ні, я з Кривого Рогу. Жили там до 12 року. Але саме отих наркоманів і нестабільність терпіти не могли. Пізніше насолоджувалися безпечною Вінницею і Київом (жили на Либідській). І в мене багато друзів і знайомих які з Кривого Рогу саме через оту небезпеку і в цілому через саме місто їхали. Тому то таке. А багато хто і досі лишається і міняє місто на краще. В кого яке покликання. А тут ми шукали більш менш безпечне місце, прям от у Даунтаун не тягнуло. Хоча мені подобається центр, архітеркурно подобається, є купа цікавих містечок там. Але ввечері звісно я там не гуляла;)
-
На сорок другий раз, не повернешься додому
-
Чого? Серйозно?
-
Користувач Manysoul, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("На 42 не поверн..") не відповідає мові правил чату.
-
Просто як на мене все що менше за 200 000 то не є рівнем статку коли можна казати про комфортне життя. Може це я дебіл але це з моїх власних міркувань і розрахунків.
-
Та то вище писали, що це стільки треба заробляти родиною аби на перший внесок на будинок назбирати за 2 з чимось роки.
-
А що за магічне число 92000? Чому 92 а не скажімо 70 або 400000?
-
Скоріш за все з ваших. Це може якщо постійно десь літати на відпочинок, вдатись тільки у брендовий одяг і їсти щось ексклюзивне. При ношому бюджеті на суму навіть і в 100000 можна добре жити. Але дійсно вимоги у всіх різні. І різний рівень життя в Україні був.
-
А хтось spare change
-
200к це дофіга, це можно вже інвестувати, для комфортного життя 70к на родину з головою хватить
-
(Мова про дохід на родину коли 2є або більше дітей. )
-
В Україні родини щасливо деякі живуть з 15к гривень на родину), так що це все суб’єктивщина
-
Лобстера не коштував жодного разу (та і бажання немає) а борщ з салом це ж їжа богів. Щопрада сумую за Українським салом
-
У 2012-2013 роках заробляючі 12000грн я був найщасливішою людиною 🙃 Це звісно були інші грн тоді, але не все як виявилося вимірюється в грошах. Далеко не все.