Українська Манітоба
-
Та то вище писали, що це стільки треба заробляти родиною аби на перший внесок на будинок назбирати за 2 з чимось роки.
-
А що за магічне число 92000? Чому 92 а не скажімо 70 або 400000?
-
Скоріш за все з ваших. Це може якщо постійно десь літати на відпочинок, вдатись тільки у брендовий одяг і їсти щось ексклюзивне. При ношому бюджеті на суму навіть і в 100000 можна добре жити. Але дійсно вимоги у всіх різні. І різний рівень життя в Україні був.
-
А хтось spare change
-
200к це дофіга, це можно вже інвестувати, для комфортного життя 70к на родину з головою хватить
-
(Мова про дохід на родину коли 2є або більше дітей. )
-
В Україні родини щасливо деякі живуть з 15к гривень на родину), так що це все суб’єктивщина
-
Лобстера не коштував жодного разу (та і бажання немає) а борщ з салом це ж їжа богів. Щопрада сумую за Українським салом
-
У 2012-2013 роках заробляючі 12000грн я був найщасливішою людиною 🙃 Це звісно були інші грн тоді, але не все як виявилося вимірюється в грошах. Далеко не все.
-
страшно весело🤣
-
Я ж кажу, так погано жив що все б віддав щоб знову так жити
-
То було $1500 US, люди і зараз на еквівалент в гривні живуть непогано 😅
-
Так собі. В Києві це не гроші навіть
-
Можливо . Не буду сперечатись . Дуже давно там не був.
-
Це не мрія, це середня менеджерська ланка. Залежить все від регіону і ринку праці. Принаймі так було до війни.
-
1000$ /міс в Україні. Це мрія . ( Для мене) . Багато хто говорить що це " запросто". Але я за 5 років після універу більш ніж 300-400 ( на роботі) не заробляв ніколи .
-
Користувач cryptoTeachea, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.