Українська Манітоба
-
Рано чи пізно у 90% випадків рухаючись карʼєрними сходинками люди стають супервайзерами, менеджерами чи відкривають свою справу, що по суті теж безпосередньо стосується управління. Немає інвестицій у науку, тому й не цінується, а ще це не «престижно», престижно бути економістом і юристом. Вивчились всі на економістів і юристів, а толкового інженера знайти - це щось з області фантастики. Таке кіно.
-
Outlet
-
Walmart
-
Дякую. Це є в наявності? А в якому Walmart? Вибачте, не знаю як цю інформацію подивитись
-
Все game over, тепер з цим фото будуть планувати пограбування)
-
Щл відповідати в такі моменти . Я боялась що він пограбує мене чи де щось🙄
-
Постукав до мене щойно індідженес з газонокосилкою в двері. Я відкриваю, так як в нас особняк і безпечний район, каже, дай гроші бо дитині треба в табір. Я само собою кажу що не має готівки. Він фотографує глмер мого будинку і такий як ні в чому не бувало. Ок, я зайду завтра, в другій буде Ок?😅😅😅 я так припухла що сказала, Нє , давай в третій😅😅😅😳
-
Як максимум діти🙄
-
Я просто перекладачем з 17 років працювала, з 14 комунікувала з іноземцями, ну і вишколі там де я вчилась англійська була 7 годин на тиждень. Думаю все це разом.
-
Він не виглядав як людина в якої як мінімум є Дім
-
З такою англійською вам всі двері відкриті , заздрю по- доброму . Те що 15 баксів, то тимчасове явище , може вам треба десь курси якісь пройти по професії , чи якесь навчання ? Але ви без проблем це можете зробити , навідміну від інших людей, у яких з мовою біда . 90 % успіху це мова , та старання .
-
Добре серце маєш Дмитро , даєш людям шанс
-
Ось це є величезна помилка 😂 ну типу в Україні всі двері відкриваються , якщо є знання мови ? Ні . Звичайно що з мовою ЛЕГШЕ . Але це не каже , що якщо ви розмовляєте англійською у Канаді - це головна строчка у резюме і заявка на залізні 25++ баксів на годину . Не мова робить ринок труда та оплату
-
Я викладаю в школі, але не знаю який в мене рівень анг🥹