Українська Манітоба
-
Та я вже трохи просуваюсь у своїй компанії по кар‘єрним сходинкам😂 але так, розглядаю це як тимчасове явище, але іди тримаюсь тут бо PR. Ну і впринципі робота цікава наразі.
-
Та певно 12:) вам же ж не треба його було здавати😇
-
Не знаю, я думаю тут всі з часом отримають 12ий рівень
-
Так це 100%. Двері відкриті якщо ти знаєш що з ними робити😂 просто знання мови звісно життя полегшує, ну і початкову роботу безумовно легше знайти. Але аби заробляти більше ніж мінімум мають бути навички. Я пішла від початку куди взяли, місяць поробила, думала буду міняти роботу бо не витримувала психологічно, написала листа з запитом на звільнення. А мені передзвонили, сказали що є в нашій компвнії робота яка більше з моєю освітою пов’язана, чи не хочу я спробувати іншу посаду. Я погодилась. А вже на цій посаді довожу що я і ось це можу і ось те, то наче світить підвищення. То комплекс мова+навички+вміння себе подати. Просто мова то просто непоганий старт.
-
Автоматично ні, але без мови ти не будеш CEO в корпорації
-
Хоча я знаю людей що живуть тут по 20 років і не мають того рівня. То від бажання його мати буде залежити.
-
Підскажіть будь ласка,чи правильно я оформила фінансову поміч від Канади?Коли я заповнювала анкету,дітей і чоловіка я підписала під себе,іншими словами на мій банківський рахунок мають прийти всі гроші..чи потрібнр було чоловіка окремо оформляти?
-
-
100%
-
Треба мати великі ресурси щоб створити свою корпорацію. Круті спеціалісти не дешеві, ну самому треба бути крутим
-
Я знаю. Там не тільки ганяв, ще й наняв, статистики регламенти інструкції і багато чого ще треба робити і ти це будеш робити на англійській мові, тому перекладач треба (це ще + трати), або вивчити мову