Українська Манітоба
-
Для індіанців англійська - мова ворога. Півсвіту, колишні англійські, іспанські, французькі колонії, розмовляють відповідними мовами. Україна також багато часу була під рашкою, тому і русифікована. Я не кажу, що треба розмовляти російською (навпаки, підтримую перехід на українську, як і сам зробив). Але ваш аргумент не дуже аргумент.
-
The forks, у них в магазині є
-
100% - зараз це ясно як ніколи. Але про країни Балтії. Місяці 3 назад був в Литві - забирали пару автівок на ЗСУ і гнали через Польшу до кордону, то по перше: Багато зустрічав авто на расистських реєстраціях - почувають себе як вдома По друге Литовці більшість розмовляють на російській Так шо мені не сподобалось в Литві
-
Так, майже всі країни пострадянські - такі вже історично склалося , що розмовляли на мові більшості
-
Неочікувано)
-
Ого)))
-
Я зустрічав чорного чувака, який говорить російською. Дав мені візитку з поштою mail.ru... На сторінці в фб постить рашинську пропаганду і меми про українців.
-
Згоден, так само - не хочу мати нічого спільного, але мені не соромно що знаю - бо мене батьки навчили і так склалось вже по життю , за що тут соромитися ?