Українська Манітоба
-
Немає. Я вже 2 місяці шукаю. Якщо є контакт велкам
-
Дескримінації немає в одному чаті писали😁
-
Користувач FromMessenger, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Завтра буду на ..") не відповідає мові правил чату.
-
Плюс, минула осінь. Я йшла десь біля перехрестя осборну і бродвея. По іншій стороні дороги йшов чувак, знову таки вгадайте хто, і орав шось. Ну Я йду собі і чую, як крик цей наближається. Повертаюсь і бачу що він несеться через дорогу в мою сторону (бо більше людей не були поруч). Він уже підбіг прямо до мене, оре в махає руками. Я теж стала орать типу на чіпай мене, він пропав і пішов. І оце було треш як страшно.
-
А щоб ви сказали років через десять в окупованому місті росіянами? Вони не розуміють, що ви тікаєте від війни бо їм це не не цікаво. Але можу порадити почитати трохи історії про них і це жахливо як із ними поводилися до 1990 року. В них відбирали землі, дітей. Було знайдено масові сховища 25 000 вбитих дітей по всій країні. Яких примусово відібрали від батьків та віддавали в інтернати, де з ними знущалися, гвалтували, та врешті вбивали. Це все покривалося католицькою церквою.