Українська Манітоба
-
Вы жартуєте їх англійська як моя китайська))))
-
По-друге, багато індусів говорять доброю англійською, навіть якщо вам здається, що ні.
-
Ну то й що що із Індії. Я працював з індусами, філіпінцями, пакистнцями майже 10 місяців, супервайзер була індуска. Нормальне ставлення. Так, вони пропихають своїх, але і їх тут дуже багато. Будуйте нетворкінг із українцями та іншими.
-
Я не хочу нікого образити але не зрозуміло чому на мій коментар такі реакції сміху, бо я справді розмовляв з hr Вінніпегу і майже всі вони з Індії
-
Не треба образ в чаті. Та і ім’я Vladimir пишуть лише в рб і рф.🤔 В 🇺🇦 транслітерації Volodymyr…
-
Якщо вам не цікаві правила чату, то тут вас ніхто не тримає. Будь ласка, не офтопте.
-
Якась специфічна вакансія? Чомусь мені здається ви трохи перебільшили, невже там тільки з Індії? Ви 100% впевнені, чи це образа?
-
Я зі скотиной не спілкуюсь, я пишу нормальним українцям
-
Це вже потребує вибачення, бо banofbot працює
-
Якщо "тварина" та "скот" не є образою, то перефразую попередній допис: Люди, яки називають учасників цього чату "скотами" та "тваринами" нам не брати:) Щоб було зовсім зрозуміло що "не так"
-
Братів ні, а тварин так
-
Раз в 3 дні зайшов в чат і ще нормально попав:)
-
Брати не обзивають своїх рідних "тваринами" Це точно
-
Звідки ви вирішили що я ображаю учасників чату? Якщо посмішки не доречні з інших учасників
-
Це дуже однобоке суб''єктивне судженя. Значить вони більше підходять по критеріях. P.S. Не ображайте інших учасників чату.
-
Вам би не сподобалось з ними разом працювати. То це добре що не взяли :)
-
Якщо там начвльство індуси - то вон своїх тянуть😉 ну і навчати тоді легше, коли з однієї країни роботяги
-
Я зіткнувся з такою ситуацію, що на роботу приймають виключно громадян з Індії, хтось зустрічався з такою ситуацією?
-
Так,дуже дякую
-
У Вінклері на Крокер фарм поьрібні працівники. Якщо треба - можу дати номер супервізора
22 Jan 2023, 08:02
602/234745
10 minutes ago