Українська Манітоба
-
Надіюсь це не прапор України?
-
Трохи зміню тему на вечір) . 🇨🇦Одразу прошу вибачення за довгий пост, але) Потрібна порада, скоріше від тих людей, хто тут вже давно живе. Що ви скажете про бунгало 50х років в Вінніпезі в плані іх адекватності для життя в теперішній час, особливо з фактором вінніпезькоі зими? Є наступний кейс: невеличкий будиночок , який здається в рент, в хорошому районі. З плюсів - повністю замінений дах, нова high-efficiency electric furnace, новий water tank та замінена система кондиціонування. В процесі заміна всіх вікон на трикамерні пластикові . Фасад та задня частина будинку додатково утеплені шаром інсулейшену та покриті пластиковим сайдингом, бокові частини - в старому ʼоздобленніʼ, тобто штукатурка. Ще поставлені нова ванна, унітаз та умивальник. В деяких приміщеннях новий ламінат, в деяких - реновація старого ʼрідногоʼ паркету. Весь будинок всередині буде заново пофарбовано - косметичний ремонт. З мінусів - маленькі кімнати з дуже лімітованим розміром closets для речей і поюзана кухня, відсутність кухонноі витяжки і плюшок типу посудомийки. У ванній кімнаті, через особливості старого дизайну, нема ані вікна ані виходу вентиляціі ( при цьому видимих слідів плісняви чи якогось запаху - теж нема). Основний момент , який викликає занепокоєння, це те, що то бунгало, тобто там нема бейсменту. Наскільки я зрозуміла - будинок стоїть на бетонному каркасі по периметру з деревʼяними укріплюючими планками по решті площі, тобто фактично то трохи піднята база, що побудована на відкритому грунті. Не думаю, що там є якась внутрішня система відводу води, типу внутрішній drain. В чому , власне, питання. Дають нібито хорошу ціну, як для загальноі картинки, але чи не буде там через підлогу холодно зимою так, що жодна пічка не врятує і будеш бігти звідти гублячи тапки. Можливо, є якісь загальні поради, на які ще варто звернути увагу, приймаючи рішення?
-
Мене тільки не чіпай😁
-
Звичайна справа влітку в Брендоні, торнадо, град, дощ…
-
Можна просто виїхати та і усе
-
Всьому свій час
-
На секундочку, осьо що знайшлося в інструкції від поліції BC щодо того, як зарепортити злочин: If you decide to report the crime to the police, they will need all the details you can remember. The police will ask you questions including: A description of each of the people who were involved in the crime - hair color and length, build/weight, height, female or male and RACE. www2.gov.bc.ca/gov/content/justice/criminal-justice/bcs-criminal-justice-system/witnessed-a-crime/coming-forward/making-a-statement Манітоба каже, що personal violence треба репортити особисто, ніяких інструкцій не дає онлайн, як саме репортити. Я звернуся до місцевої поліції, попитаюсь, чи можна їм расу вказувати, чи айайай.
-
Та не сложно думаю аби депортували ;) щось витнути таке непристойне і депортують, нащо ж мріяти😇
-
Ситуація вирішилась доречі? Я маю на увазі вана зʼєбала кудись?
-
Це я не виправдовую, це треш. Але якось за рік не стикались. Я в цілому кажу. Бомжі теж мені не подобаються, але намагаюсь і не гуляти там. Ходимо постійно на Corydon там поряд гуляємо, то ніколи нічого погано не траплялось.
-
Так дякую тепер я буду радіти коли моїх батьків кидають на зп жо останнього привітливо посміхаючись і обіцяючі що все буде ок а потім тупо пишуть ви нам ще винні і не пишіть мані більше. Ще я буду радіти коли наступного разу в мене будуть красти з зачиненого двору по середені дня. Тут на лице справа у моєму поганому відношенні. Ви праві дякую
-
Добре добре