Українська Манітоба
-
Як це українець за 30 років незалежності і 9 років війни, ще вагається, перейти на українську чи ні... Він або не хоче, або розумово неповноцінний, коли не може вивчити рідну мову.
-
Я принципово відношусь до травлі українці за ознакою російськомовності - не всі ще прийняли рішення перейти на українську, не треба опускатися до рівня рашиків - і травити людей , людей судять по вчинках - а не по мові
-
Добрий вечір Підкажіть будь ласка де можна взяти нормальні крабові палички як в Україні
-
Підкажіть будь ласка. На PR коли можна подаватися,через який час перебування і скільки відпрацювати? Ми тут не давно(Вінніпег), та ще не розумію. Пишуть багато різних програм і посилань.
-
Та ні, акцент Га і А тягнуть, я знаю як наші спілкуються на російській - і як русаки, це різне
-
амазон
-
Ну тут жаль просто людей
-
Тіпо бліна чого питають перше чи говорю собачою мовою якщо я принципово не розмовляю нею а перший раз спитали чи говорю українською бліна даже на серці добре стало і приємно чути.може то були українці просто вони мовою мордора спілкуються?
-
Вот так ліпше то що хотів нвписат
-
Чим я буду кращий від рашиків, вивозити без розбору в поле???) буде змога - продемонструйте
-
Був би нормальний чуваком, вивіз би їх в поле, і сказав..ну все москалики, приїхали. 😂
-
теж не зустрічала ніде
-
Ну багато русні є тут.Начав помічати.Вже тут 5 місяць мало зустрічав українців працюю в тім хортинсі і перший раз за 3 місяця в мене не спитати чи я розмовляю собачою мовою а спитали чи я спілкуюся Українською мовою бліна так приємно стало .ну англійською весь час спілкуюся там
-
Тут я такого не помічав, та і руснявих не зустрічав взагалі - за 3 неділі таксовки, було 2 клієнта з рашки, то всю дорогу їхали мовчки - ні слова, я також нічого не питав - бо не хочу з ними спілкуватись
-
Мені розказувала людина з Німеччини) А як тут з цим? Я тут ще дуже мало часу провела, немає особистих спостережень, бо ще в готелі
-
То Швейцарія не путайте країни
-
ахпхапх, в Німеччині пишуть жалобу якщо після 10-ї помиєшся або в туалеті змиєш вночі 😂
-
А що хтось це документував і відправляв куди треба? - всі ж толерантні в кінець
-
Не знаю як орків, але мене, напевно, депортують коли побачу орка.
-
а тут не депортують за підтримку комунізму/фашизму і тп? В ЄС таке практикують, особливо з тими хто в мережу таке постить
22 Jan 2023, 08:02
6048/238886
less than a minute ago