Українська Манітоба
-
До чого це тут? Я до того що всім на всіх всеодно, каждий сам за себе хоча ми і граємо в соціальну гру
-
А коли Ви докайтите нападника до відділку ще і Вас можуть звинуватити в тому, що це Ви самі винні що на Вас напали представники іншої раси. Бо як ви могли взагалі навіть у своїх думках подумати, що індіанка схожа на Пакахонтас
-
Я вчилась і роблю з indigenous people, люди як люди…не бачу різницю між ними та другими народами чи расами… Карина, співчуваю, що так сталось, сподіваюсь що надалі все буде добре в тебе… Наступного разу вже точно будеш знати що казати 911😉 Туди доречі не так легко дзвонити, я по роботі часто дзвоню і від стресу теж деколи гублюся…
-
Українську історію вчив. Бо неможливо не вчить. Не любив взагалі вчити історію. Англійська чомусь подобалася
-
Так не зможуть. А я хочу бути. Я думаю за себе а не за всіх
-
Є також ігнорування цього дзвінка
-
Арівідерчі hang up 😂
-
Нажаль якщо за теорією Економіки всі багати не зможуть бути 😃
-
Додаток GEM від канадської компанії CBC доступний безкоштовно через інтернет-браузер або телефон для streaming, або на вашому smart TV. Крім тисяч різних американських та канадських фільмів, тут також зібрано колекцію фільмів про корінні народи Канади. gem.cbc.ca/