Українська Манітоба
-
Так а що в кінці виклику, чи Вам сказали, що хтось буде відправлений до Вас, чим дзвінок закінчився?
-
У нас є представники конгресу тут? Це можливо через конгрес вирішити? Я відчуваю що тут треба втручання і «пєндаль».
-
Я до всіх однаково нормально ставлюсь. Історію не вчив, бо не цікаво. Мені цікаво як бути багатим більше ніж історія. Історія десь на третьому плані як додаток
-
Проблема в тому, що і самі канадійці не не хочуть бачити проблеми з 1st nation. Так жити спокійніше і краще.
-
До того хто знає що покахонтас то не гуд
-
Якщо хтось займається ремонтом побутової техніки напишіть в приват. Потрібно перевірити сушарку. Дякую наперед
-
Ну я це бачу. Мені за мої вкрадені веліки і не перетелефонували, я ще дивувався. Я і питаю чи може конгрес «пріоритезувати» цю справу?
-
Додаток GEM від канадської компанії CBC доступний безкоштовно через інтернет-браузер або телефон для streaming, або на вашому smart TV. Крім тисяч різних американських та канадських фільмів, тут також зібрано колекцію фільмів про корінні народи Канади. gem.cbc.ca/
-
Здальна праця
-
А якщо немає такої кількості поліцейськіх?
-
Один каже в мене стріляють з кулемету, а другий каже мені руку відрізають. То приїде до кого по пріоритету?😂
-
То вже справді справи погані, що так працюють. Добре, що обійшлось.
-
Висновок бо ніхто не приїхав і abuser is not detained