Українська Манітоба
-
Я ж писав готов зібратися з волонтерами і дати пзди за адресою. Але кажуть так неможна а коли питаю а як можна? то виявляється ніяк не можна. Я не хотів образити волонтерів, просто як на мене цей кейс є таким що дійсно вимагає уваги. Можу виділити цей час щоб сходити до PD що я можу ще зробити?
-
Депортація 😂
-
Я ще чекаю відповіді на аплікейшн до манітоба стендардс з приводу невиплати зп (батькам). Подавався 1 травня, все ще чекаю.
-
Хз може, я ж бо питаю щодо конкретної ситуації. Якщо треба мій час для допомоги у вирішенея цієї ситуації від імені конгресу або я хз кого ще то я можу виділити. Питання стоїть у тому що і як я можу зробити?
-
Ну особисто я не хочу
-
Ні, нападниця не арештована. Я телефонувала в 10 запитати чи взагалі їх треба чекати далі вдома чи спати лягати чи можна бляха на роботу зранку йти чи які у них там плани на мене? Сказали чекайте ми не знаємо як вони приїдуть. Я запитала чи в курсі вони що за цей час ця тьотя могла вже десь заховатися чи когось ще вбити, вони сказали що вони вері сорі але чекайте
-
@Just_ERISS чи потрібна вам допомога з зверненням до pd?
-
Звучить досить непогано. Дякую
-
Я подав рішення. Ви ж тут волонтерите і вам цікаве це питання, що людей б'ють на вулиці
-
Запитайте, чи Карині потрібна ваша допомога. Підіть до поліції та поцікавтеся, чи щось зробили. Можливо, та нападниця арештована вже. Якщо нема прогресу, поцікавтеся, коли буде. Якщо вас не влаштує відповідь і поліція вам нічого не скаже, то напишіть до КУК.