Українська Манітоба
-
400+ повідомлень про расизм, повчання про історію індіджінос, а про те, що побили українку тільки кілька "oh, so sorry for you" постів і мінімум співчуття, а тільки повчання. Що з вами не так, люди? Навіть якщо щось не правильно сказала, то це не є її вина. Поліція тупо забила на дзвінок. По-друге, ми всі один одного маємо підтримувати, а не постійно сваритися. По-третє, чекати від ньюкамерів, багато з яких пережили страхи війни, вчити історію з трапу літака і чому не можна називати когось Покохантос, це принаймі смішно. Дайте час, люди влаштують свій побут, фінансові справи і тоді будуть читати історію Канади. Для мене самого було відкриття, що Покохантос це образливо. Всім доброго ранку.
-
Оновлення про паспорт, який спалив той виродок із Вагнера. Власниця паспорту написала заяву, поліція просто їй відписала, що "ми нічого зробити не можемо, бо телеграм зареєстровано у Нідерландах". От така справа як тут працює поліція. Ніяких розслідувань проти факту приниження українки не проводять.
-
Випадок в Британії в мого знайомого. Заліз в хату чорношкірий чоловік через вікно. Знайомий не розгубився дав пару раз по обличчю і звʼязав злодія та викликав поліцію. В фіналі знайомого посадили на 2 тижні за «незаконне» затримання чи утримання людини. Того чувака відпустили. 🤷♂️
-
Нажаль, інформаційну війну щодо факту підриву ГЕС Україна програла. Вчора навіть суперпалкі прихильники України, американці, які завжди цікавилися про Україну, самі мене питали, як я можу бути впевнений, що дамба сама не зруйнувалась чи це не була невдала диверсія зі сторони України.
-
Вчорашній шторм приніс град та побив багато машин в Ріверсі⚡️ Це відчуття коли твою машину фігачить град і ти не можеш з цим нічого зробити…
-
Буде нова машина від страхової🥳
-
Ріверс, недалеко від Брендона… Машина не моя, мій со-worker, але всеодно шкода. Я свою вже двічі робила від hail damage за останні роки.
-
Також є історія коли наша ж Українка у стані алкогольного сп‘яніння агресивно хамила тим же поліцейським. Так, це дві різні історії, але попрошу не звинувачувати у всьому правохоронні органі не знаючи різних сторін «медалі»
-
Я думаю що буде, напевне поліції потрібно більше доказів?