Українська Манітоба
-
Нажаль, інформаційну війну щодо факту підриву ГЕС Україна програла. Вчора навіть суперпалкі прихильники України, американці, які завжди цікавилися про Україну, самі мене питали, як я можу бути впевнений, що дамба сама не зруйнувалась чи це не була невдала диверсія зі сторони України.
-
Вчорашній шторм приніс град та побив багато машин в Ріверсі⚡️ Це відчуття коли твою машину фігачить град і ти не можеш з цим нічого зробити…
-
Буде нова машина від страхової🥳
-
Ріверс, недалеко від Брендона… Машина не моя, мій со-worker, але всеодно шкода. Я свою вже двічі робила від hail damage за останні роки.
-
Також є історія коли наша ж Українка у стані алкогольного сп‘яніння агресивно хамила тим же поліцейським. Так, це дві різні історії, але попрошу не звинувачувати у всьому правохоронні органі не знаючи різних сторін «медалі»
-
Я думаю що буде, напевне поліції потрібно більше доказів?
-
Мене найбільше шокує пофігізм людей... І намагання це все виправдати ... Нелофінансована .. недостатньо доказів... Не помогли чоловіку , бо " везли вже пасажира" ... Насправді мені трохи стає не по собі усвідомлюючи , шо якщо шось трапиться , то не поможуть ні прохожі , ні копи і давати відсіч обдовбаним недоумкам неможна , бо ж неприведи Господь здоров'ю їх нашкодиш. Це завжди було нормою ?
-
Друзі, хто цікавився купівлею кондо- наші знайома продає кондо на Edison Ave, 2 спальні, 2 ванни, ціна $200,000. Вона продає напряму без агента, і тому ви зможете зекономити і купити за вигідною ціною. Кого цікавить, напишіть мені напряму. Власниця розмовляє лише на англійській, але ми допоможемо якщо потрібно
-
Контрнаступ розпочався вже давно і наші воїни - герої. Слава Україні.
-
Все добре в Канаді, що ти наговорюєш. Придумав тут щось. Найбезпечніша країна у світі, ні з ким нічого не коїться, корупції не існує, расизму теж немає, дискримінації тим паче 😂
-
Фейк, ніхто вас не депортує
-
Це якщо ти канадець. А якщо мігрант, то депортація