Українська Манітоба
-
За злочинні діяння можуть. Бо місць в тюрмах немає як пишуть. Чому б і не депортацію вписати
-
А я сьогодні проїжаючи мейн стріт бачила акт вселюбства прямо на дорозі. Хочеться очі випалити собі тепер.
-
Я ж вище писав, всім на всіх всеодно. Ніхто не слухає, не розуміє. Кожен сам за себе, ще мене назвали за це росіянином, ну ось будь ласка 😁
-
Судячи по ситуації. Якщо я почну розбиратися як тут це працює, то боюсь, що теж побачу те саме що і в Україні. Одна партія у владі, а інші для галочкі без ентузіазму щось змінювати, це по перше. А по друге я хочу собі допомогти 😁
-
Я просто знаю технології в політиці: як обманювати без обману, як не порушуючи закон можна красти гроші. І все буде прозоро і легально доречі. Тому я просто дивлюсь тільки на результати, в Торонто і Вінніпезі все не дуже з результатами напевно
-
Абсолютно не так як в Україні. Ротація партій та політиків відбувається, вибори проводяться прозоро. Піти в депутати може будь-хто, в принципі. Деякі округи не мають конкуренції по кілька виборів поспіль і будь-хто новий з хорошою програмою може бути вибраний.
-
Доброго дня ! Можливо хтось в пошуках житла? Звільняється трикімнатна квартира. З 1 липня. Кому цікаво напишіть у приватні повідомлення. Ціна 1350$ за все+паркінг. В будинку є басейн і тренажерна зала. Район East Kildonan. Поруч три школи, парки, супермаркети.
-
-
Матка боска оце понаписували, але я все прочитала 😂 Карина, дуже шкода, що з вами це сталося. Співчуваю ((( Я притримуюсь думки, що у Вінні (і судячи з розповідей вище - в Торонто також) катастрофічно, просто КАТАСТРОФІЧНО недофінансована поліція, в якої не вистачає людей, вона нікуди не встигає і вимушена поиоритезувати випадки порушень/злочинів замість того, щоб адекватно реагувати на всі. Я вважаю, що винен ще минулий мер, який замість того щоб переорієнтувати бюджет більше на правоохорону займався вкладанням грошей в інфраструктурні проекти, які приносять багато піару, паблісіті, слави оцевсе. Новий мер прийшов, і я поки що не бачу жодних змін щодо поліцейського сервісу (це я з точки зору роботи заправок кажу. В особистому житті я тттт ні з якими правопорушеннями не стикалась (поки що 😂) )
-
Мінус рожеві окуляри. Тазашо
-
Даунтаун файтинг + поліція нічого не робе темати
-
Я десь читав на реддітах, що це план такий від поганого мера . Недодовати гроші поліції та займатися попустительством цього піздеця у даунтані . В наслідок чого ціни у даунтані на нерухомість падають, друзі мера скуплять собі там шматки величезні , та будують свої будівлі значно дешеве . Логіку знайшов