Українська Манітоба
-
Абсолютно не так як в Україні. Ротація партій та політиків відбувається, вибори проводяться прозоро. Піти в депутати може будь-хто, в принципі. Деякі округи не мають конкуренції по кілька виборів поспіль і будь-хто новий з хорошою програмою може бути вибраний.
-
Доброго дня ! Можливо хтось в пошуках житла? Звільняється трикімнатна квартира. З 1 липня. Кому цікаво напишіть у приватні повідомлення. Ціна 1350$ за все+паркінг. В будинку є басейн і тренажерна зала. Район East Kildonan. Поруч три школи, парки, супермаркети.
-
-
Матка боска оце понаписували, але я все прочитала 😂 Карина, дуже шкода, що з вами це сталося. Співчуваю ((( Я притримуюсь думки, що у Вінні (і судячи з розповідей вище - в Торонто також) катастрофічно, просто КАТАСТРОФІЧНО недофінансована поліція, в якої не вистачає людей, вона нікуди не встигає і вимушена поиоритезувати випадки порушень/злочинів замість того, щоб адекватно реагувати на всі. Я вважаю, що винен ще минулий мер, який замість того щоб переорієнтувати бюджет більше на правоохорону займався вкладанням грошей в інфраструктурні проекти, які приносять багато піару, паблісіті, слави оцевсе. Новий мер прийшов, і я поки що не бачу жодних змін щодо поліцейського сервісу (це я з точки зору роботи заправок кажу. В особистому житті я тттт ні з якими правопорушеннями не стикалась (поки що 😂) )
-
Мінус рожеві окуляри. Тазашо
-
Даунтаун файтинг + поліція нічого не робе темати
-
Я десь читав на реддітах, що це план такий від поганого мера . Недодовати гроші поліції та займатися попустительством цього піздеця у даунтані . В наслідок чого ціни у даунтані на нерухомість падають, друзі мера скуплять собі там шматки величезні , та будують свої будівлі значно дешеве . Логіку знайшов
-
Мені здається, справа не тільки в "недофінансованості". Ось по конкретно тому випадку що я писав - в них напад скоріш за все навіть на поліцейскій камері записан, бо вони проїжджали повз, коли я стояв буквально на дорозі, бо той атакував. Вони спочатку просто не зупинились, а потім навіть коли я сам до них підбіг - сказали що не можуть допомогти, бо вже когось везуть. Їх було двоє, "пасажір" один на задньому сидінні, скоріш за все в наручниках. Втече кудись, якщо один коп вийде розібратися з тим, що коїться прямо перед ним? А якщо б на їх авто вандали напали, розбили скло наприклад, вони б теж не виходили, бо вже їдуть по своїм справам?
-
Теорія спіскова)
-
Я оце теж вчора почитала і думаю що в Брендоні не все так погано… Особисто не зтикалась на вулиці з агресорами в лице слава Богу поки що ніхто не бив… Був один випадок, коли тільки переїхали в іньшу хату на бекярді найшла відмичку, зламаний телефон і пару копійок, діти принесли… подзвонила в поліцію зробила репорт, ніхто не приїхав, попросили привезти все до відділу… Ми ще так з чоловіком посміялись добре що я на бек ярді не труп 🧟♂️ знайшла, може теж попросили привезти? 🤭 І це вважайте в мене сусід напроти поліцейській а коло мене другий сусід воєнний… якось так;)
-
В мене на початку травня вкрали велосипед з будинку закритого Коли побачив було *sigh, я був до цього готовий тому пофіг* Навіть нікуди не писав бо under 5k дупи не рушать
-
Тут саме ставлення до поліції дуже погане . Коли дивишся новини та якщо почитати коментарі стосовно наприклад присутності поліції та ті мери захисту , яки були (чи досі є?) у бібліотеці після того, як там прирезали хлопця. У головах людей нема розуміння «захист» , для них є тільки «безпека» . Безпечно там - де нема захисту. Якщо є захист - то це «небезпечно» . І тому народ дійсно не хоче щоб поліція була «присутня» тому що «захищено» там де «небезпечно»