Українська Манітоба
-
Добре що поліція не реагує, можна самому в ліс вивозити злочинців 😂
-
Ну хз, я не знаю чому вони так себе повели. Тут у Вінні я 100% бачу, що виклики приоритезуються. Коли вночі вломлюються на заправку і грабують, то поліція приїздить миттєво. А коли вкрали на $50 бензину і «от вам відео з камер, от вам номер машини, от вам усе», то я навіть вже не чекаю якоїсь реакції )
-
А чого вони не не створюють програми, не роблять петиції, не балатуються в депутати, щоб це змінити, якщо їм не подобається недофінансування? Кажуть. Що тут такі справи робити можно навіть без PR і тим паяе громадянства, аби було бажання)))
-
Я вам скажу чого вони так повели себе. Бо це для них норма, або навіть на папері написано так робити. Я дзвонив в 911 одразу після того як вони поїхали. Розказав про напад, описав нападника з ніг до голови, і розказав, що повз проїжджали копи, але не допомогли, і що коли я сам "врятувуючись від нападника" подбіг до них вони сказали що не можуть допомогти бо в них "пасажир", вона відповіла - так, вони не можуть в такому випадку нічого зробити. Я кажу - їх двоє! Вона каже - це авто і два поліцейських - це один юніт. Я прочекав приїзду 45 хвилин, вони не приїхали. Передзвонив, сказав що міняю локацію і буду чекати вдома(б вона сама по телефону сказала, що якщо не можете чекати на місті, перетелефонуйте і наприклад чекайте вдома приїзду). Ось третій, яи вже четвертий день їдуть. Більше я їм не телефонував
-
Це пропаганда така, комусь це може бути вигідним щоб поліції узагалі не було
-
Даунтаун, але не портадж або мейн-стріт. Трішки вглиб від них. До речі, в метрах 400-500 від того, зо сталося з Каріною, судячи з її опису локації
-
Буду мати вас на увазі на майбутнє 🤌 історії агонь, і цього разу навіть ніхто не каже що ви брешете та бот 😂 за те, що нічого не робиться , та немає кари то 100000%. Навіть у цьому відео що я скинув приводять статистику та розповідають про случаі, де одна і таж сама людина може бути затримана двічі а то і тричі за добу за теж саме порушення ! Тобто зловили з ранку за крадіжку , ататата- відпустили. І так ще в обід і на вечерю . І що статистику злочинів роблять 80-100 тіж самих людей по місту . І нема управи
-
Таке враження, що ви в North End йдете гуляти з пачкою доларів , де ви знаходите ці всі пригоди? 😄
-
Це не перечить тому аргументу , що я привів приклад . Я не писав про 10 років а про те , що погана ситуація з безнаказанностю робить нерухомість дешевше в даунтані . Я не стверджую що так є, дивитися мені нікуди не цікаво перевіряти так це чи не так . Там мільард місцевих пишуть коменти що це так . Мені достатньо тіей логіки , в мене пазл зійшовся чому в кому вигідно щоб у центрі жебраки нападали на Карину та їм нічого за це не було . Зрозуміло що за 10 років все подорожчало . Але аргумент про те , що сама ситуація робе щось у даунтані дешевше , ніж не 10 років потому , а ніж воно могло БИ бути, ЯКЩО тут був би безпечний даунтаун .
-
Ось тепер все стало ясно зі статистикою стосовно Канади, яка займає високі місця по безпеці, а по факту, я себе відчуваю повністю незахищеною. Люди просто не звертаються до поліції, (або поліція просто ігнорує звернення), бо немає сенсу це робити. Залишився живий і здоровий, на тому все, радій. Ну це виключно моя думка така.
-
Та да, до речі))) але для тих хто ще сумнівається, в мене на 90% історій є фото-відеодокази) А з приводу байків, то ще одна історія є, вона правда без крадія. Але мабудь трошки показує байдужість поліції. Я свій байк пристібнув, а відстібнути вже не зміг. Замок заклинило. Крутив його хвилин 20, навіть попросив wd40 в когось, не допомогло. В мене ані картки з собою, ані кешу, до дому пішки 10км. Вирішив знайти сто, взяти в них кусачки. Знайшов. Дають, але кажуть дай хоча б 50$ в залог. Кажу нема з собою, нате телефон. Бо вони там 400 метрів від місця де байк мій пристібнутий. Потім іду і думаю, зараз мене зупинять - буде топ. Без документів, без телефону, зато з кусачками півметровими. І шо ви думаєте? Підходжу, а прям біля мого байку поліція. Ну вони просто стояли, хавали шось в авто. Я підійшов кажу - це мій байк, але замок заклинило, тож буду кусати його. Вони такі - а, та ок. І все. Перерізав той замок та поїхав
-
А як у Брендоні з орендою житла і роботою? Є з чого вибрати?
-
О господи, знов про цей «рейтинг безпечних країн світу». Люди, ну ви гугліть хоча б що то за рейтинги, хто їх складає та які фактори в них оцінюються. Там і частота/масштаб природних катаклізмів, і вік смертності, і статистика травм на виробництві тощо. За всіма цими ознаками Канада так - безпечна країна (землетрусів немає, health & safety на підприємствах возведений в ранг божества, середній вік життя довгий тощо)