Українська Манітоба
-
Ну хз, я не знаю чому вони так себе повели. Тут у Вінні я 100% бачу, що виклики приоритезуються. Коли вночі вломлюються на заправку і грабують, то поліція приїздить миттєво. А коли вкрали на $50 бензину і «от вам відео з камер, от вам номер машини, от вам усе», то я навіть вже не чекаю якоїсь реакції )
-
А чого вони не не створюють програми, не роблять петиції, не балатуються в депутати, щоб це змінити, якщо їм не подобається недофінансування? Кажуть. Що тут такі справи робити можно навіть без PR і тим паяе громадянства, аби було бажання)))
-
Я вам скажу чого вони так повели себе. Бо це для них норма, або навіть на папері написано так робити. Я дзвонив в 911 одразу після того як вони поїхали. Розказав про напад, описав нападника з ніг до голови, і розказав, що повз проїжджали копи, але не допомогли, і що коли я сам "врятувуючись від нападника" подбіг до них вони сказали що не можуть допомогти бо в них "пасажир", вона відповіла - так, вони не можуть в такому випадку нічого зробити. Я кажу - їх двоє! Вона каже - це авто і два поліцейських - це один юніт. Я прочекав приїзду 45 хвилин, вони не приїхали. Передзвонив, сказав що міняю локацію і буду чекати вдома(б вона сама по телефону сказала, що якщо не можете чекати на місті, перетелефонуйте і наприклад чекайте вдома приїзду). Ось третій, яи вже четвертий день їдуть. Більше я їм не телефонував
-
Це пропаганда така, комусь це може бути вигідним щоб поліції узагалі не було
-
Даунтаун, але не портадж або мейн-стріт. Трішки вглиб від них. До речі, в метрах 400-500 від того, зо сталося з Каріною, судячи з її опису локації
-
Буду мати вас на увазі на майбутнє 🤌 історії агонь, і цього разу навіть ніхто не каже що ви брешете та бот 😂 за те, що нічого не робиться , та немає кари то 100000%. Навіть у цьому відео що я скинув приводять статистику та розповідають про случаі, де одна і таж сама людина може бути затримана двічі а то і тричі за добу за теж саме порушення ! Тобто зловили з ранку за крадіжку , ататата- відпустили. І так ще в обід і на вечерю . І що статистику злочинів роблять 80-100 тіж самих людей по місту . І нема управи
-
Таке враження, що ви в North End йдете гуляти з пачкою доларів , де ви знаходите ці всі пригоди? 😄
-
Це не перечить тому аргументу , що я привів приклад . Я не писав про 10 років а про те , що погана ситуація з безнаказанностю робить нерухомість дешевше в даунтані . Я не стверджую що так є, дивитися мені нікуди не цікаво перевіряти так це чи не так . Там мільард місцевих пишуть коменти що це так . Мені достатньо тіей логіки , в мене пазл зійшовся чому в кому вигідно щоб у центрі жебраки нападали на Карину та їм нічого за це не було . Зрозуміло що за 10 років все подорожчало . Але аргумент про те , що сама ситуація робе щось у даунтані дешевше , ніж не 10 років потому , а ніж воно могло БИ бути, ЯКЩО тут був би безпечний даунтаун .
-
Ось тепер все стало ясно зі статистикою стосовно Канади, яка займає високі місця по безпеці, а по факту, я себе відчуваю повністю незахищеною. Люди просто не звертаються до поліції, (або поліція просто ігнорує звернення), бо немає сенсу це робити. Залишився живий і здоровий, на тому все, радій. Ну це виключно моя думка така.
-
Та да, до речі))) але для тих хто ще сумнівається, в мене на 90% історій є фото-відеодокази) А з приводу байків, то ще одна історія є, вона правда без крадія. Але мабудь трошки показує байдужість поліції. Я свій байк пристібнув, а відстібнути вже не зміг. Замок заклинило. Крутив його хвилин 20, навіть попросив wd40 в когось, не допомогло. В мене ані картки з собою, ані кешу, до дому пішки 10км. Вирішив знайти сто, взяти в них кусачки. Знайшов. Дають, але кажуть дай хоча б 50$ в залог. Кажу нема з собою, нате телефон. Бо вони там 400 метрів від місця де байк мій пристібнутий. Потім іду і думаю, зараз мене зупинять - буде топ. Без документів, без телефону, зато з кусачками півметровими. І шо ви думаєте? Підходжу, а прям біля мого байку поліція. Ну вони просто стояли, хавали шось в авто. Я підійшов кажу - це мій байк, але замок заклинило, тож буду кусати його. Вони такі - а, та ок. І все. Перерізав той замок та поїхав
-
А як у Брендоні з орендою житла і роботою? Є з чого вибрати?
-
О господи, знов про цей «рейтинг безпечних країн світу». Люди, ну ви гугліть хоча б що то за рейтинги, хто їх складає та які фактори в них оцінюються. Там і частота/масштаб природних катаклізмів, і вік смертності, і статистика травм на виробництві тощо. За всіма цими ознаками Канада так - безпечна країна (землетрусів немає, health & safety на підприємствах возведений в ранг божества, середній вік життя довгий тощо)
-
А вам нормально вдалося відправити відео? Для мене це завжди квест. Декілька разів приходило повідомлення, що пошта отримувача переповнена. Інші рази воно навіть 20мб не відправляє, пише помилка. Хоча норма то начебто 25-35мб. Приходилось компресувати відео, розрізати, робити скріншоти. Бо коли їм відправляєш лінк з wetransfer наприклад, вони його не відкривають і просять відправити конкретно відео, а не посилання