Українська Манітоба
-
Доброго дня! Хто нещодавно подавався на федеральну допомогу, вам вибивало помилку? Вже 3 день не можу оформити заявку, що треба робити в таких випадках? Ввожу всі данні, перепровіряю по 100 разів, але пише що дані недостовірні.
-
Підійдіть до людей з Service canada наче (волонтерів коротше) у best western. Скоріше за все у вас помилка у ворк перміті
-
Оця прекрасна мийка The Wave Car Wash 119 Scurfield Blvd. Починається від 2хв = 2 cad. В кожному боксі для миття термінал для оплати картою кредит/дебіт. Я раніше не те, що сама машину не мила, а взагалі машини не мала). А тут перший раз поіхала - дуже сподобалася. За 6 хв встигла зробити pre-soak/soap/rinse. А так собі вже вибираєте, що вам треба - від просто сполоснути ( то і 2 хв досить) до покриття воском і різних інших фіч.
-
Буду намагатися, якщо не вийде через тиждень поїду в Бест Вестерн. Тільки що з консультантом ircc перевірили все, вона нічого не сказала чи була помилка чи ні, просто сказала спробуйте знову через тиждень податися .
-
В мене було таке саме (помилка в перміті) але не коли на допомогу подавався а для яких ось інших цілей, вже не пам’ятаю достовірно
-
Тільки що подзвонила, перевірили дані, сказали спробуйте через тиждень ще раз податися
-
Друже, в мене в дитини daycare в North End, я якраз кожен день бачу цих туристів. Просто в людини така концентрація історій, що складається враження наче він чимось притягує цих персонажів.
-
Є апдейт по моєму клейму де батьками заборгували і не виплатили 14000cad зп. Дзвонив ще раз у employment standards щоб дізнатися статус заяви. Коротше статус як і раніше, заяви прийняті і очикують розгляду field officer. Спитав так а шо як. Кажуть що зараз офіцер розглядає заяви що були подані early November. Тобто приблизно до нашої поданої у травні заяви він добереться десь через 2 місяці.
-
Звучить як дешевий іт стартап
-
Ну тут багато чого малюють
-
то про якесь діпро
-
Пріоритет богаті та служителі закону😁
-
У Торонто притягував тим, що 12-14 годин працював на вулиці. Але окрім України я жив ще у трьох країнах, і подорожував по 60+ країнах. Ніде такого і близько не було, хоча подорожі були не тільки по "цивільним" країнам, і зовсім не по олл-інклюзив. Стосовно історій - про наглі крадіжки в магазинах на моїх очах та на очах охоронців я взагалі мовчу, особливо у додларамах в центрі, якщо годину в ній потусити - майже стовідсотково побачиш, як декілька людей просто заходять в магазин, і для них все безкоштовно. Як розбивали поліцейську автівку - теж бачив, але там копи спрацювали оперативно. Звісно, на них же напали, а не на когось іншого) Ще бачив десятки раз, як на обісцяного наркомана наприклад викликають поліцію, і приїжджає дві пожежні, скора і дві-три поліцейських тачки. І його або прожинають з якогось фойє у ресіденшл білдинга, або кладуть на візок і в скору. А ось коли викликаєш на побої - то не приїжджають. Нормальна в них приоритезація) Майже весь досвід з торонто, у Вінніпезі поки небагато історій особистих назбиралось
-
di. PRO 🤭
-
ще й "г" в кінці...