Українська Манітоба
-
А якщо в даунтауні вулиці посипати чорним меленим перцем? 🤔🤔🤔
-
О, дякую
-
Треба для початку зрозуміти, що нападають в основному метамфітамінові наркомани у психозі, чи інші персонажі у делірії. Існують навіть певні принципи за якими вони нападають. Ці напади не залежать від вашої приналежності до українців чи інших національностей. Дома я так само бачив наркоманів у пошуках закладок та у психозах. Так само вони кидалися на людей і навіть гірше. Треба бути обізнаним що такі люди є і вони не зіикли, що їм можуть дати відсіч. Але ця відсіч може залишити вас без майбутніх документів резидента чи навіть підвести під депорт.
-
It is illegal to possess or carry pepper spray for self-defence in Canada. The Criminal Code of Canada defines a prohibited weapon as "any device designed to be used to injure, immobilize or otherwise incapacitate any person by the discharge therefrom of (a) tear gas, Mace or other gas, or (b) any liquid, spray, powder or other substance that is capable of injuring, immobilizing or otherwise incapacitating any person. As pepper spray falls under the definition of a prohibited weapon and the fact it can be used for self-defence purposes, Canadian law does not allow citizens to possess pepper spray. If you are found in possession of pepper spray, you can be charged with a criminal offence and will face severe punishments. These include a maximum 10-year prison sentence, fines up to $5,000, and a criminal record that could negatively impact your future job prospects.
-
Ви знаєте чи кривдили мене чи ні? Ви знаєте у яких ситуаціях була я чи мої близькі? Єдина жага яка є в кожної адекватної людини це жага до життя. Навіть є такий твір з літератури. Мені не дає спокою що моя мама або дитина можуть просто вдень йти спокійно в магазин і їх можуть покалічити. І так я зроблю все щоб їх і себе захистити. Це нормально. Хочу на вас подивитись в такій ситуації як ви будете виправдовувати нападника