Українська Манітоба
-
It is illegal to possess or carry pepper spray for self-defence in Canada. The Criminal Code of Canada defines a prohibited weapon as "any device designed to be used to injure, immobilize or otherwise incapacitate any person by the discharge therefrom of (a) tear gas, Mace or other gas, or (b) any liquid, spray, powder or other substance that is capable of injuring, immobilizing or otherwise incapacitating any person. As pepper spray falls under the definition of a prohibited weapon and the fact it can be used for self-defence purposes, Canadian law does not allow citizens to possess pepper spray. If you are found in possession of pepper spray, you can be charged with a criminal offence and will face severe punishments. These include a maximum 10-year prison sentence, fines up to $5,000, and a criminal record that could negatively impact your future job prospects.
-
Ви знаєте чи кривдили мене чи ні? Ви знаєте у яких ситуаціях була я чи мої близькі? Єдина жага яка є в кожної адекватної людини це жага до життя. Навіть є такий твір з літератури. Мені не дає спокою що моя мама або дитина можуть просто вдень йти спокійно в магазин і їх можуть покалічити. І так я зроблю все щоб їх і себе захистити. Це нормально. Хочу на вас подивитись в такій ситуації як ви будете виправдовувати нападника
-
Це не порада , це просто адекватний елементарний інстинкт самозбереження Ви дійсно думаєте що адекватна людина буде чекати поки ЗДІЙСНИТЬСЯ напад? Побоюючись якихось документів чи заборон ? Коли є ризик опинитись в лікарні і самому ж оплачувати лікування або ремонтувати розбите авто? Ви зараз серйозно?
-
Ну так в цьому блін і парадокс! На тебе будуть з ножем нападати а ти не маєш права себе захистити!??? Тікати? Ви серйозно? Якщо дівчина на підборах або якась жінка інвалід або бабуся І після цього хтось буде розказувати що протизаконно а що ні ? Спочатку хай закон застосовують для безпеки мирних жителів
-
Про крадіїв байків, якщо скажете, що просто знайти не можуть, то ось, наприклад, знайшов фотографії того чувака, якого за тиждень затримували "на гарячому" тільки при мені - тричі. Його відпускали максимум на наступний день, і він одразу продовжував. Скільки разів його реально затримували, навіть уявити не можна
-
В мене 2 місяця тому була ситуація, вийшла з банку, а біля банку магазин Canabis 🙉😅. Так хлопець (корінний житель) намагався з плеча сумку зірвати. Я йому підскакує зробила і він впав, ну і звісно ногами трошки дала. Так зупинимся автомобіль, вискочив чоловік канадець, а той гад втік. І каже мені - ви така спритна в сильна жінка 😂☝️, допомога потрібна? Кажу та ні))) і потім він каже тут камери і можуть вас наказати що його побили 🙉🙉🙉, але в таких випадках треба забрати і тікати, а не бити їх. Ось така історія, навіть якщо в нього був би ніж, то все одно я винувата, що в мене сумку хотіли забрати)))
-
Але спреї від собак повністю легальні. Але всі їх купують не від собак😅
-
А час на те, щоб розглянути цю справу(носіння спрею) поліція знайде? Бо на виїзд по нападу нема часу. А місце у вʼязниці знайдуть для того, хто спрей носить? Бо на крадіїв електробайків не знаходять, на нападників не знаходять.