Українська Манітоба
-
Всім привіт. Була транслітерація в Україні і деякім людям змінили написання імені або прізвища. Чи існує такий документ від України, який підтверджує, що обидва написання правильні і належать одній і тій самій людині, тільки одне написання воно старе, а друге нове і теж правильне і зміна написання імені або прізвища відбулася зі зміною транслітерації? Порадьте що робити якщо у когось була подібна ситуація при заміні прав водія або інших документів. Дякую ☕️☕️
-
Наталя, в Брендоні теж нестача поліції?) Бо іноді бачу вони бігають, когось ловлять, шукають. Виглядає як в американських фільмах, досить солідно)) Навіть не думала що є якісь проблеми з поліцією поки не почитала цей чат. Боюся їхати в Вінніпег 😬 А ми ще й в Торонто збираємося летіти, через Вінніпег звісно 🙈
-
Без панікі, наша поліція нас береже 🤗 ну принальні в Брендоні виглядає так… Звичайно нестача фінансування і по маленьких містечках є, але виглядає так що ситуація під контролем і ніби вони справляються зі злочинністю… Я в даунтауні буваю кожен день останні 10 років, ще жива слава Богу…бачила бійкі/розборки поліція завжди присутня.. О! Доречі сьогодні вночі в мій білдінг де я роблю хтось намагався вломитись, дзвінок в поліцію, були на місці за 1-2 хв… Бачила пару разів по вулиці когось лапали крутили, так як ти кажеш в американському бойвіку😎 В Вінні гуляли по даунтауні багато разів, коло готелів в даунтауні, the forks, human rights, оцей район…ніколи проблем не було, тепер розумію що напевно нам просто везло…
-
Чоловік поїхав на ретрит від YMCA десь на острів в Кенору на три дні. Тут чудові програми безкоштовні 😍😍😍
-
Хоча заісно у всіх свої вподобання
-
Поплавати на катері на форксі. Ассінебон парк, кілдонен парк, пікнік, це з того що спало на думку
-
Буду міняти тему з безхатьок на «де провести вихідні у вініпезі»)
-
В ці вихідні ще в ред рівер коледжі мафія англійською для всіх бажаючих😌
-
В суботу та неділю на форксі якісь дні дитини. Підозрюю що буде багато розваг для малюків childrensmuseum.com/event/kidsfest/2023-06-10