Українська Манітоба
-
Ось подивився, за 13 років зареєстровано 15 випадків. Це дуже мало. Як колись читав - від падіння кокосів на голову гине набагато більше людей, ніж від нападів акул. Але росінянін просто хотів виділитись може, показати шо вони "впєрєді планєті всєй", вони ж такі.
-
А взагалі злорадити з такої смерті теж така собі тема насправді, бо я погуглила - то був безпечний міський пляж, жодного випадку до того, не дикунський якись, чувак наче нічо не порушував, так шо на його місці міг бути будь-який турист. Хоча так-то я люблю акул, вважаю її няшними (на фотках і у вигляді м'яких іграшок, звісно) і вважаю, що ми самі винні коли ліземо до них у хату ><
-
А якщо ще серьйозніше, то наприклад я, коли мені років 15 було, саме в Єгипті коли плавав, побачив дуже дивну на дні. Вона така повільна була. Я спробував до неї доплити, трохи не вийшло. Поплив на берег за маскою, а по дорозі на березі описав цю рибу якомусь чуваку. Він дуже злякався покликав когость, і пляж закрили. То була риба-крилатка, вона може вколоти і тебе може паралізувати, а під водою ну це сама розумієш шо значить) теж дуже рідко, але запливають
-
Касатка - хижак, то й не дивно
-
Ну в Червоному морі вони водяться…відомий факт. Сіток ніхто там не робить, бо все море - то як заповідна зона у них. І при березі (особливо де є риф), то там мальки і баракуд, і скатів, і мурен можна зустріти…вже не кажучи про отруйних морських їжаків та інших…то от вночі всі оті рибки (ті що здорові) пропливають до берега, а вдень відпливають на глибину… Проте на багатьох районах десь на відстані пари сот метрів від берега стоять стрічкою катери, маленькі кораблики та постійно гудуть моторами, аби злякати акул, щоб ті не підпливали ближче…а буває і ось так. Куди далеко ходити, коли декілька років тому акула напала на українців. Але правди заради там взагалі інша ситуація була, коли наші ж дуже порушили правила поведінки.
-
Не погоджусь через те, що це був саме молодий росінянін, який у будь яку мить міг стати мобілізованим юнітом, і опинитись з автоматом в руках на теріторії України.
-
Типу такий класний контент для сімейного архіву чи шо
-
Мене більше цікавить, шо люди стояли і знімали на телефони як того чела жере акула, і, якби то не був руснявий чел, то смішно уже б не було
-
А взагалі, Червоне море, особливо у районі Шарма дуже гарне! А коли дайвінгом є можливість позайматися - там взагалі інший світ відкривається 😍
-
Може то "спєцопєрація" фсб, росповсюджувати інфо шо він мав пмж Єгипту, бо путін заборонив вмирати, чи щоб викликати хоча б трошки жалю у людей(як в тебе). Всієї правди ми не знаємо
-
Пошукав, половина сайтів каже, що жив в падмасков. То ж реально, всієї правди ми не знаємо))))))
-
Ви бачили друге відео (саме від руссіш гьорл), яка з таким спокоєм констатувала факт, що «вона його доїдає»?