Українська Манітоба
-
Так..)
-
Вони і справді гарні дуже Проте…краще таку красу спостерігати на відстані))
-
@tetikeen ^^
-
Мій особистий рекорд занурення був якраз біля Рас-Мохаммеда (біля 38 метрів, проте поруч звичайно було 2 інструктори) Та ми заплили у якийсь грот у кораловому рифі - а звідтіля скат величезний випливав якраз. Не той що отруйний…проте я трохи рота не відкрила 😅 То скат той як величезний літак пролетів. Видовище та відчуття були незабутні!
-
Не має
-
Наразі просто є екстериторіальність у подачі документів.
-
Взагалі-то, існує таке поняття як «консульський округ» і мешканці Манітоби мають обслуговуватися в ГКУ в Торонто. І на це є ряд причин, що значно спрощують роботу консула, як приклад: при консульський легалізації документу конс.працівники в Торонто мають зразки печаток/підписів/штампів уповноважених осіб провінції їх зони відповідальності, тощо. Але зараз, через великий наплив, дип.установи йдуть на зустріч громадянам і приймають де їм зручно. І якщо не помиляюсь, пан Dmytro писав, що на одній із зустрічей пані Юлія (та яка Посол) особисто йому це підтвердила.
-
то, можливо, просто не хочуть зайвого клопоту собі та більше заяв обробляти)) це то як тут писали, що їм сказали, що будуть небіометричні паспорти у людей))) доречі, так ще ніхто і не відповів, біометричні паспорти отримали чи ні))) ну і так само ж як із одних країн їдуть люди собі оформлювати документи, бо у їх країна просто величезна черга на півтора роки вперед
-
Суворі дитячі площадки вініпега
-
отож
-
Можливо. Та і з війною багато на які бюрократичні аспекти просто вже не звертають уваги і з часом можливо дип.установи стануть, як то більш людяними, чи що. Бо ще до війни, я людину відправляв на інший край континенту, бо не ті штампи в нього були та і взагалі він тут був проїздом. І мав на це повне право, все ж по інструкції, постанові тощо.😅
-
то лише б питання із паспортами...і то навіть не для всіх могли б ті питання із паспортами вирішити... та і не так багато українців у Канаді, тому першочергово - то Європа
-
Канада передає Україні конфіскований російський літак Ан-124 "Руслан" Літак передадуть у рамках нового пакету військової допомоги. До пакету також увійдуть десять тисяч артилерійських снарядів і 76 бронеавтомобілів Roshel Senator. Також повідомляється, що Канада долучиться до коаліції винищувачів F-16 для України.