Українська Манітоба
-
Ця організація підтримує ЗСУ також
-
У мене дуже делікатне питання. Я працюю на заводі. За кілька місяців працював на багатьох процесах. Проаналізувавши ситуацію виявив кошмарну кількість помилок, щоденну втрату потенційного прибутку, розробив стратегію та план до неї. Знаю чітко як підвищити продуктивність на 50% відсотків. Ось тільки не знаю як у Канаді до цього поставляться, якщо я принесу їм презентацію з величезною кількістю допущених помилок і з рекомендаціями, як у короткий термін це виправити? Це нормально тут чи краще мовчати?
-
Коли плануєте шукати нову роботу😅
-
Нас вчили подавати все в канадійському стилі. Типу: Те що ви робите прекрасно, але от якщо спробувати так то і так ми могли б вийти на тобто і то. Та в люьому випадку це чудова робота.
-
Бізнесмени в Канаді не зацікавлені в збільшенні прибутку?
-
Може бути дуже реальна причина чому ця компанія не може використати вашу пораду. Можливо вони вже про неї думали, але з якихось причин відхилили. Тобтотівм треба підійти так щоб ті з ким ви говорите, відчули що ви1) дуже толковий 2) думаєте про ефективність компанії і 3) не є загрозою їх позиції . Якщо ці 3 нюанси дотримано - ви лише виграєте, навітьякщо вашу рекомендацію не приймуть до уваги
-
Думаю, що залежить від величини компанії і чи маєте ви доступ до керівника. Я працюю на невелику сімейну компанію, маю доступ до керівника, то усе, що я пропонував - береться до уваги і впроваджується, бо цифри не брешуть, але треба прийти з готовим рішенням і показати що конкретно це змінить і на скільки. Якщо у вас є толковий супервайзер, то він буде тільки за вписатися в вашу аферу, а якщо бачите, що там дуб-дерево, то є зміст спробувати в обхід супервайзера.
-
Це означає, що вами вже зацікавились, проявляйте ініціативу.
-
Усім привіт) Можливо тут є людина, яка працює в магазині телефонів? Потрібна консультація по купівлі телефона в кредит. Дякую 🤗
-
Ситуація дуже критична та глобальна. Мої стратегії та методи вони не пробували. Я вже почав діяти. Вони вже почали мене знімати на камеру, всі мої дії та розбирати у кабінеті всією делегацією чому я все роблю ефективніше ніж цей же процес роблять двоє інших людей. Я хочу їм розписати все покроково, які процеси потрібно проапгрейдить і як конкретно і це майже нічого не варте. Як замотивувати співробітників, як привернути співробітників до себе, всі вони закриті для керівництва, там є рекомендації та характеристики кожного співробітника окремо, їх ефективність і на скільки в кожному випадку її можна підвищити. Рекомендації щодо правильного розміщення персоналу. Яким процесам потрібно приділити більше уваги. Як правильно контролювати всі процеси, нині ніякі методи контролю не використовуються. Щодня цей відділ втрачає прибуток, що вираховується чотиризначними цифрами.
-
Якщо до вас вже приходили кілька керівних ланок, то навіть якщо хтось з них і сприйме вас як загрозу, йому потрібно буде пояснити чому умовний manager 1 хоче вас звільнити, якщо general manager отримав буст 10-15% до зарплати через збільшення показників продуктивності.
-
Не сприймуть, поки ви не почнете добре говорити англійською 😂
-
До речі, моя компанія шукає plumbers, A/C guys, welders etc. Якщо хтось шукає роботу і має хоча б базову розмовну англійську, то скидайте резюме. У компанії вже працюють декілька українців і ними дуже задоволені, так що матимете пріоритет.