Українська Манітоба
-
До речі, моя компанія шукає plumbers, A/C guys, welders etc. Якщо хтось шукає роботу і має хоча б базову розмовну англійську, то скидайте резюме. У компанії вже працюють декілька українців і ними дуже задоволені, так що матимете пріоритет.
-
Менеджера впевняться, що дійсно не говорите англійською, прозвітують шефу, що розробили оптимізацію. І отримають за неї гарні бонуси :) І дійсно, це вони помітили що один юніт виконував роботу по іншому, і це дало їм невеличкий поштовх для загальної оптимізації, яка викладена на папері і в цифрах. А юніту подяка, як що повезе, ні приберуть, щоб не було спокуси зайвого розпатякати
-
Вони прийшли, бо не бачили такої продуктивності ніколи. А я банально навіть від них нічого не хочу, мені не потрібні від них ні гроші, ні посади. Я сприймаю цю ситуацію як виклик для мене особисто. У мене піднімається адреналін, і я заматевований ламати стіни!
-
Як сказав би одесит, похвально та не раціонально. Мінімум, зайва приписка в наступному резюме і референс. Допоміг оптимізувати процеси на ...%, що збільшило прибуток на ...% . Тоді вже можна претендувати не на простого гайкокрута, а на менеджерську посаду
-
Якщо ваш менеджер знає про ваш попередній досвід, то ви потенційна загроза з моменту працевлаштування 😄
-
Чому все видалили?
-
Щука добре в Манітобі ловиться 🎣;)
-
Jack fish такі нормальні! 👍