Українська Манітоба
-
Jack fish такі нормальні! 👍
-
Судак ням ням в любому вигляді 🤤
-
Максим, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
На рахунок рибалки, Ред Рівер завжди така мутна та швидка? Чи рибалив хтось на ній?
-
Доброго дня! Якщо я працюю 1,5 місяці, я маю відпрацьовувати 2 тижні, чи я можу звільнитись в той же день? Дякую!
-
Залежить від правил на роботі, але по закону 2 тижні нотіс
-
піндос не дав мені клаймат виплати, от жук
-
Я в осносному рибалив maps.app.goo.gl/rbnbsPmx2xyVcf4t5
-
Так, бо там глинисте дно. Щодо швидкості, то все залежить у якому місці ви ловите
-
Whiteshell park, the road between Nutimik lake and Betula Lake
-
В районі впадання Ассінібойн, течія як на степову зону сильна. Поплавок знесе, на донку, теж все вимиє швидко, на блешню та силікон, мутна вода теж не варіант.
-
Де такі гарні?) я сьогодні на Grand Beach нічого не впіймав
-
Дякую
-
Привіт. Друзі, хто подавав на кліматичні виплати, може маєте посилання де це реєструватися. Щиро дякую заздалегідь ✌️
-
Я рибалив, ловиться так шо аж майже не цікаво ) - закинув, чекаєш 3 хвилини, тягнеш. Щодо швидкості і прозорості - під кінець літа стане трохи менше води, буде трохи чистіше і повільніше. Але можна пошукати омути, зате точно зрозуміло де буде ловитися. Я рибалив того літа декілька разів. Ловив channel catfish, bass, red eye, та судака - (забув як пишеться англійською, вимовляється валай)
-
Catfish в Локпорті теж аж не цікаво, так часто ловиться
-
Мені треба люди з англ мовою на середньому рівні, слб по Веларку 5 на позицію касира. Якщо хтось бажає, скиньте резюме в лічку #робота
-
Ви мене вибачте, це не моя справа. Але моя думка, що для касира 5 це дуже мало. Якщо ви хочете, щоб касир продавав носіям мови і піднімав вам середній чек, то там потрібна як мінімум 6.
-
О, коли на вечерю запрошуєте🙄😅
-
Яка каса на 6? 6 це рівень достатній для роботи паралігалом😅
22 Jan 2023, 08:02
62067/238524
14 minutes ago