Українська Манітоба
-
я радий за вас коли при мінусі 30 тільки щічки шипає)) В мене при мінусі такому і яєчка через термобілизну щипає холодком 😉 А термоізоляція це є термоізоляція. Якщо немає підігріву, обігріву і тому подібного то до одного місця та термоізоляція. Термоізоляція створена для того щоб не впускати і не випускати тепло.
-
Сьогодні доречі бачив малесеньких діток канадських гусей, а потім почався салют, то вони бідні тікали
-
:))) на телефоні 70к фото. Правда 8 тисяч , то скріншоти
-
fb.watch/l5aUnw-7Rt/?mibextid=v7YzmG
-
Мені одному цікаво в чому сенс херачити салют в такий час)?
-
Може в тому ж що і закривати плейграунд в ассінебон парку о восьмій)))
-
Вітаємо, Leon! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Теж цікавить. І додам ще питання щодо додатку Arrive Can. Чи потрібен він зараз для приїжджих?
-
В Україні останніми роками також вже почали дерев'яні стовпи правильно влаштовувати, термін експлуатації такого стовпа може бути навіть 50+ років. Хто не знає, це все дерево проварюють у киплячому маслі, щоб паразити там не селилися і протидіяло погодним умовам.
-
Добрий ранок, хто якою службою відправляв документи з України в Канаду, поділіться будь ласка 🙏