Українська Манітоба
-
Користувач ReznikovSerg, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Привет 👋Я ищу ..") не відповідає мові правил чату.
-
Так Ви ж можете вбити трек номер на posylka.net/uk до прикладу. І якщо пройде - зрозумієте де хоча б вона))
-
Кароч стовпи дерев’яні всюди але то норм бо їх обробляють, будинки для нас на перший погляд не айс, але вони нормальні і теплоізоляція в них за найвищими стандартами по Канаді. Риба добре багато де ловиться, але якщо що осетрів брати не можна А ще є тут отруйний плющ а виглядає як звичайна рослина і росте багато де
-
У мене коли замовляла в Україну багато треків не відслідковувало на Алі. Проте через той сервіс все показувало. Якщо щось не приходило вчасно - то відкривала спір
-
Та я в Україну і замовляла дуже багато за весь час і спори відкривала, і частково і повністю гроші вертала, було навіть що гроші повернули, а прийшла через 2 місяці після того посилка(виходить безкоштовно але 4 місяці йшла) А тут я розгубилась бо не знаю щодо різних мит і тд Он десь читала що навіть на посилку з України з НЕ новими речами було мито бо оцінили типу вище 60 кадів, а хтось пише що і вище 25 кадів можуть мито накласти 🤯
-
До речі хто знає щодо речей з України як відправляти, знаю що найдешевше укрпоштою, але писали що у них погані коробки і треба добряче обмотувати щоб не розпались вони. А от щодо того як їх оцінювати (в яку суму) не знаю, чи часто їх ото перевіряють? Хочу багато що переслати особливо дитячого бо понакупляла наперед і то буде дешевше навіть з пересилкою ніж тут купити😒 Знаю що всі бірки обов’язково зрізати, може ще хтось щось підкаже?
-
Вчора отримали посилку з України, авіопоштою дійшло за 2 тижня;) Тато додумався все поскладали в звичайну «клетчату» сумку (сорі не знаю як по українськи буде цей шедевр) ще вона ж називається «мрія іммігранта» і обмотав її харчовою плівкою;) Усьо дійшло без проблем;) Але виглядала я трохи кумедно з тою сумкою вчора на пошті 😂
-
Вибачаюсь за дезінформацію,посилку тато відправив з Польщі, вийшло ~ $100саd Він приніс все запаковане і ніхто нічого не перевіряв…
-
Та все одно не вийде точно так дізнатись бо бачила що на відділеннях дивлячись хто сидить де🤪 На одному відділенні тільки при них все складать, на іншому ні; на одному кажуть можна медикаменти але не більше 5 пластинок одної назви і з чеком, на іншому кажуть категорично не можна; Кароч по різних укр містах тупо від людини залежить що приймає😅 Укрпоштова лотерея👌🏼
-
Тато питав в відділенні Укрпошти, то буде довше дорожче та більш ретельніше перевіряють ніж в порівнянні з Польщі, якщо ж можливість краще звідти відправити…