Українська Манітоба
-
До Ніагара фоллс і з нього у Торонто можна їхати поїздом GoTrain та автобусами GoBus Дешево і швидко. А якщо це буде сб-вс, то можна онлайн купити weekend pass, і дорога тоді туди-обратно обійдеться 10$)
-
Ви можете окремо для кожного пасажира додати валізу або ні. Ми так робили, три квитки і одну валізу
-
Це прерії 😎, згоріти на сонці дуже легко;) Тому без крему сонцезахисного влітку ні ні на outside😉
-
А, ну з Гамільтону взагалі теж їде цей поїзд і автобуси. Weekend pass працює цілий день, або навіть два, якщо такий купувати. І безлімітно поїздок У торонто набагато цікавіше, то ж якщо різниця на житло 30-50 баксів, то торонто набагато краще, особливо коли часу мало
-
Щасливий той хто має гроші. А все інше статистики і опроси цим всім легко маніпулювати, я навіть знаю як це робиться
-
Ох уж ці кляті матеріалісти...
-
Я і сам кажу буває по польські щось. Нестети наприклад замість нажаль
-
Гроші - набута річ.
-
Ок. Але не по праву роботи 24/7 як конь)
-
Ти набуваєш гроші по праву наслідування
-
Чел, якого схавала акула записував кружечок після підриву дамби зі словами "ну шо там украінци, купаєтєсь?"
-
Наприклад ти народився в сім'ї мільйонерів
-
Доброго вечора,підскажіть будь ласка ,як активувати картку сівс,щоб успішно прийшла фінансова поміч від держави?
-
Наприклад?
-
Так, але не завжди)
-
В приватні скинув лінк
-
Є різні стратегії як заробити і кожна індивідуальна, тому що в людей різні ситуації і характеристики
-
О, а можна посилання?