Українська Манітоба
-
Добре що це автобус, не вдобно стрибати на капоті та лобовому склі
-
Всім привіт. Підкажідь будь ласка хто знає, донька захотіла спробувати продавати домашнє печиво в парку. Я розумію що тут не все так просто але що саме ще не знаю. Може хто вже дізнавався місцеві особливості саме такого роду занять? Дякую за інформацію
-
Але це щоб готувати просто з комерційною метою. Але щоб просто продавати, то треба теж сертифікат? Ну наприклад купив печиво і перепродав у парку
-
А Підкажідь будь ласка де отой сертифікат знайти?
-
Добрий день. Може не по темі трохи, треба отака справка для клініки: Canada Revenue Agency Notice of Assessment identifying annual net income for each occupant in the home including spouses, може комусь доводилось отримувати, якщо так підкажіть будь ласка де робити або де почитати.
-
Ці справки є у всіх, хто подавав податкову декларацію. Їх після декларації завжди видає податкова. Ви подавали декларацію за 2022, ви вже були в Канаді в 2022? Якщо так, то ця справка або прийшла вам поштою, або шукайте її в особистому кабінеті в податковій. Якщо ви приїхали в 2023, то у вас такої справки немає.
-
Ок ) а не знаєте де ті ліцензії взагалі беруться ?
-
Дозвіл на торгівлю? Ліцензія? Та за що
-
Хто подавав до Консульства паспорти в Торонто на дітей. Ви реєструвались в черзі на своє ім’я чи на ім‘я дитини, якій будете паспорт робити? Я зареєструвалась на ім‘я дитини, а тепер думаю, чи прийме мене консул🤦🏻♀️ немає вже ніяких нервів з цим усим
-
Доброго дня ,скажіть будь ласка ,якщо ми потрапили в невелике дтп ,повідомили про все мпі ,зробили оцінку в сервісі акредитованому (вони сказали все передадуть в мпі ),пройшло 4 дні ,і ніхто нам не телефонував ,чи це повинно так бути ,та який період очікування .Дякую
-
Ні. Використовуйте спокійно. Це навіть вітається.