Українська Манітоба
-
Добрий день. Може не по темі трохи, треба отака справка для клініки: Canada Revenue Agency Notice of Assessment identifying annual net income for each occupant in the home including spouses, може комусь доводилось отримувати, якщо так підкажіть будь ласка де робити або де почитати.
-
Ці справки є у всіх, хто подавав податкову декларацію. Їх після декларації завжди видає податкова. Ви подавали декларацію за 2022, ви вже були в Канаді в 2022? Якщо так, то ця справка або прийшла вам поштою, або шукайте її в особистому кабінеті в податковій. Якщо ви приїхали в 2023, то у вас такої справки немає.
-
Ок ) а не знаєте де ті ліцензії взагалі беруться ?
-
Дозвіл на торгівлю? Ліцензія? Та за що
-
Хто подавав до Консульства паспорти в Торонто на дітей. Ви реєструвались в черзі на своє ім’я чи на ім‘я дитини, якій будете паспорт робити? Я зареєструвалась на ім‘я дитини, а тепер думаю, чи прийме мене консул🤦🏻♀️ немає вже ніяких нервів з цим усим
-
Доброго дня ,скажіть будь ласка ,якщо ми потрапили в невелике дтп ,повідомили про все мпі ,зробили оцінку в сервісі акредитованому (вони сказали все передадуть в мпі ),пройшло 4 дні ,і ніхто нам не телефонував ,чи це повинно так бути ,та який період очікування .Дякую
-
Ні. Використовуйте спокійно. Це навіть вітається.
-
Скажіть будь ласка за скільки часу після того вам полагодили автомобіль?
-
Вам призначили апойтмент тільки на оцінку ?
-
Вітаємо, English Dojo! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)