Українська Манітоба
-
Враження напряму залежать від очікувань , та того, чого ви шукаєте і що для вас є тригером та принципіальними речами . Мої всі очікування оправдалися на 300% . Для мене особисто тут дуже велика кількість принципів, які являються стержнем цього суспільства , частиною якого вас прям пряніками заманюють стати с першого дня у країни. Та тут є можливість дійсно стати частиною , і ніколи не відчувати себе «недо» будь що. Для мене дуже важливим є відчуття того, що ти маєш права , свободу та підтримку. Цінується дуже баланс життя- робота . Будь який труд оплачується , ніхто не буде вимогати працювати за ідею чи на «благо» компанії/країни/партії . Працювати за гроші , овертайм за овертайм . Люди мають розуміння культури та етикету . Причому як ділового так і звичайного , чихають у локоток 😂 іжа та різноманітні способи достати щось дешевше - це теж доречі частина суспільства . Канадійці люблять знижки та «deals» , і вони тут дійсно є . На любий смак . Якість продуктів - це оргазм всіх вкусових рецепторів . Ще що мене особисто вразило, різноманіття людей , на 10 квадратних метрів у громадських місцях будуть представлені усі кольори та культури . І всі один з одним поруч , культурно та толерантно. Ніхто нічого нікому не винен. Повага один до одного. Чи є тут піздець ? Так , в мене спиздили Єбайк 😂
-
Працювати за ідею це дуже популярно в корпораціях та різноманітних фірмах. Це вигідно бізнесу і це роблять. І це правильно
-
Зараз проходить ярмарка вакансій. На будівництво. Адреса : 935 Main Street. Ще буде до 13:00. Кого цікавить робота на будівництві - приходьте
-
Ні ні , ви плутаєте що я маю на увазі та ваши ідеали . Зрозуміло що ти хочеш працювати серцем !!! Коли тобі за це платять! Працювати за ідею - це працювати без грошей . Типу залишитися ще на 4 години у офісі , тому що буде якийсь «важливий» мітинг, та не отримати нічого . А якщо не хочеш - шукай іншу роботу . Тут овертайм це частина культури. Тому що платять за години .
-
Гроші то платять. Але без ідеї нічого не збудуєш
-
Тут якраз культура овертайму не дуже поширена, це фішка США.
-
Так , зрозуміло що окрім байку тут вистачає піздеця . Але це не суперечить моїм принципам, та моїм особистим враженням , тому що я цього очікував та знав куди їду . Що у центрі міста є жебраки та там небезпечно- я це знав , це не тайна , є усюди при у ціфрах шанси прописані що вас прибить можуть. Тому я особисто не обирав даунтаун. Чого очікують люди, які обирають сами для себе потенційно небезпечне середовище для життя - я не знаю . Но знаю що вони отримують.
-
Та Польща же ти можеш працювати по 16 годин 😂🫡
-
Я додав😁
-
Для чого я це й написав