Українська Манітоба
-
Я мав на увазі, що Canada - це більше про work-life balance, а US це зовсім інша історія.
-
Плюси коли посада на annual salary: попрацював тільки годину а зарплата та сама :)
-
US це більше про ріст і бізнес
-
Красиві «пташки»✈️
-
Навіть якщо ви на annual salary, але вас регулярно просять залишатись на overtime, ви маєте право на оплату, якщо у вас робоча позиція. Якщо менеджер то ні. Колись у Вінніпегу була відома справа, працівниця компанії Nygard подала у суд за неоплачувані overtime, і виграла справу www.theglobeandmail.com/report-on-business/nygard-ordered-to-pay-managers-overtime/article1074566/
-
Як 1.5 наче. Але то таке. В констракшені наприклад овертайми є постійно (але робітник не мусить їх брати, якщо не хоче). І компанії вигідно, бо «сроки горять! Треба завершити будівництво! Якщо ми сьогодні не докопаємо цю траншею, то завтра дощ і траншеї звіздець! тощо» Все рівно всі овертайми потім оплачує замовник аххаха
-
Nygard звучить по-норвезькі
-
Щось її last name здається має польсько-українське коріння, ага, хотіли надурити - не вийшло 😁
-
О це я село😂 пішла почитаю, мені здається щось було таке в газетах не можу вже згадати;) старість 😂