Українська Манітоба
-
Самий справедливий Комунарський районий суд міста, вирішив звільнити від відбування призначеного судом покарання з випробуванням, встановивши 3 роки іспитового строку, Денису Бондарю, який літом минулого року на вулиці Європейській вчинив масове смертельне ДТП. Тоді загинуло троє людей, серед яких комунальники що косили траву на узбіччі. Суд встановив що водій рухався на автомобілі BMW зі швидкістю 91 км/год. "Під час руху, в районі буд. №34 по вищевказаній вулиці, водій автомобіля «BMW» реєстраційний номер НОМЕР_1 ОСОБА_3 , маючи обєктивну можливість своєчасно виявити на проїжджій частині пішохода ОСОБА_19 , та негайно вжити заходів для зменшення швидкості руху аж до зупинки транспортного засобу, не вжив відповідних заходів, продовжив рух внаслідок чого скоїв передньою частиною кузова керованого ним транспортного засобу наїзд на останнього. В ухвалі вказано що обвинувачений раніше був засуджений на 8 років з конфіскацією. Окрім того він був учасником ще одного епізоду на Космосі. А отже суд вирішив: "ОСОБА_3 визнати винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.286 КК України та призначити узгоджене сторонами покарання за ч.3 ст.286 КК Україниу виді 5 (пяти) років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 3 (три) роки. Відповідно до вимог ст.75КК України звільнити ОСОБА_3 від відбування призначеного судом покарання з випробуванням, встановивши 3 /три/ роки іспитового строку".
-
У нас в країні я це все прекрасно знаю. У нас застрелили чоловіка сестри (мого зятя, грубо кажучи). Я думаю, багато хто чув цю історію минулої осені. Він був військовим, припаркував авто у себе в дворі, а наркомани його в живіт застрелили, бо попросив машину перепаркувати. Так ось тільки завдяки активістам вони ще за гратами і їм поки відмовлено вийти під заставу. В тому-то й справа, що тут те ж саме, якщо не гірше. Подивіться фільм, там все показано зі свідками, поліцейськими і органами влади. Нажаль.
-
Підкажіть як можна орендувати в Канаді машину недорого?
-
Ну насправді це і не справа покупця. В Україні наприклад такі всякі моменти МВС (а це і є поліція) провіряє, і за те що покупцю впарюють наприклад крадене авто - це не його відповідальність. Якщо на тебе переоформили авто - воно повністю твоє без будь яких ньюансів
-
Ви ж розумієте, що фільм акцентує увагу тільки на негативі. Крім того, дуже добре дізнатись про бекграунд "незалежного журналіста", який зробив цей та схожі фільми. Аарон Ганн нарцистично називає себе "голосом здорового глузду". Він має протрампівські погляди, прибічник організації BC Proud (у мене відразу референс до супремасистської організації Proud Boys). Цей "соціальний коментатор" в опозиції до чинної влади і підтримує крайні праві погляди. Цей "журналіст" підтримував так званий "конвой свободи", який під час ковіду організував блокади кордонів, блокував вулиці та мав на меті повалення влади в Канаді. The documentary comes from filmmaker Aaron Gunn, a social commentator who has worked for organizations like BC Proud and the Canadian Taxpayers Federation.
-
Ну так і повинно бути. Це конкуренція
-
Якби просто в опозиції, то окей. Однак він не просто в опозиції, а прибічник організацій та рухів, які кажуть, скажімо, ідеї, що Канада для білих, що іммігрантів не треба в Канаді тощо. Він дуже добре маніпулює думкою. Так, передоз - це страшна проблема в Канаді в певних регіонах. Однак, Канада не вмирає
-
Тому треба робити як в Сінгапурі