Українська Манітоба
-
Spouse
-
Мається на увазі партнер у цивільному шлюбі. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/non-economic-classes/family-class-determining-spouse/assessing-common.html Якщо законно одружені, то це spouse - www.canada.ca/en/services/immigration-citizenship/helpcentre/glossary.html#s
-
Сьогодні день хороший історій про поліцію Вінні? У мене теж є одна, раптом 🧐 Злочинна парочка, що їздила по заправках тирила бензин (не розплачувалась) сьогодні була заарештована і charged 🤩 Я прям в шоці, зазвичай поліції взагалі не до «мєлких» крадіїв. Ой боюся зглазити, але може їх там трохи персоналом доукомлектовали чи що, ттт 😀
-
Допоможіть хтось, будь ласка. Цікавить програма “субсидій на послуги дантиста”. Хочу записати себе та дітей, тож з цього повідомлення вибрала Mount Carmel clinic, плюс працюють 2 дні до 8 год. Але на їх сайті не знайшла ні слова про стоматологію. Тож виникло питання чи дійсно там надаються зараз такі послуги? І що маю казати як прийду туди, з урахуванням поганої англійської? Або можливо хтось звертався в іншу клініку нещодавно по програмі субсидій, то поділіться, будь ласка, досвідом.
-
На яких заправках? Якщо в гарних районах то думаю немає дифіциту. Думаю поліція поділена на райони, стільки поліцейських на такий район стільки на такий
-
Ти знач жодного разу на Коопчіку не заправлявся )) Prepaid за законом мають бути в Альберті заправки. У нас - ні. Ті заправки, що у нас роблять prepaid - то їх власна ініціатива. Якщо ми зробимо prepaid, то всі свої робочі дні я буду проводити, приймаючі дзвінки від розлючених кастомерів всєя Вінніпегу )