Українська Манітоба
-
Якщо він це незадоволеня висловлював вербально (типу, «що так мало» чи щось таке), то ні, не можна. Бо, ще раз - чайові не очікуються. Він не може їх вимагати. Якщо просто скривися, то тут є варіант, що Вр щось не так зрозумів/не те побачив/якось не так сприйняв. Ну або у заправщика голова боліла, і він від того скривився, хтозна. Я б все зʼясовувала, звісно, якби Вр хотів продовжити розбиратися.
-
я вчора почистив зуби у андрей баронюк, це був перший візіт і з мене взяли 404кад( 60 з кишені і 340 з страховки по роботі) тож за 30 норм варіант)
-
Це дивно звучить, як для Канади
-
Це в Польщі можуть робити рейди чи ще щось
-
Тут на такі забави ресурсів немає
-
Мене налякали, що навіть поліцейські роблять рейди і переодягаються і перевіряють таке) мене розвели, мабуть 🤭
-
Ні, законом ніяк не карається. Можете давати пожертви у вигляді кешу, без проблем. Мабуть, ті хто вам сказали «не можна подавати тим, хто на світлофорах» мали на увазі, що краще цього не робити, щоб не заохочувати попрошайництво? Як варіант.
-
попрашайка на меін-бродвей оцей у жилетці і капелюху, дуже гарно йому у капклюсі)
-
Теж цікаво
-
Доброго дня,підкажіть де можна видалити зуб не за всі гроші світу?🥺
-
А тривимірний знімок зубів чи щось таке робили?
-
дали папірчик без пояснень просто ціна 404
-
Чи то тут нормальна ціна?
-
А шо так багато
-
так робили рентген
-
Чистка 200$ коштує в Олександра Елісова .
-
Ну це ще через це така ціна. Чистка зубів ультразвуком + полірування та фторування в середньому 200 кадів. І обʼємний знімок так само, може бути й дорожче навіть, від клініки залежить.
-
Ще кому актуально - на рецепціі є україномовні хлопець і дівчина.
-
Згідний , зразу дали накладну , скільки що буде коштувати . Професіонально , 1-2 асистента , час відповідний без затримок . Ремайндер надсилають ,щоб не забути . Мені теж сподобалось . 👍🏻
-
До речі, 30 доларів, то тільки один раз. Нам перший раз зробили чистку, фторування, знімок. Другий раз вже оглядував лікар, та ось в п'ятницю буде лікування. Коли запитали про вартість, сказали - нічого.
22 Jan 2023, 08:02
63073/239712
3 minutes ago