Українська Манітоба
-
Ну це ще через це така ціна. Чистка зубів ультразвуком + полірування та фторування в середньому 200 кадів. І обʼємний знімок так само, може бути й дорожче навіть, від клініки залежить.
-
Ще кому актуально - на рецепціі є україномовні хлопець і дівчина.
-
Згідний , зразу дали накладну , скільки що буде коштувати . Професіонально , 1-2 асистента , час відповідний без затримок . Ремайндер надсилають ,щоб не забути . Мені теж сподобалось . 👍🏻
-
До речі, 30 доларів, то тільки один раз. Нам перший раз зробили чистку, фторування, знімок. Другий раз вже оглядував лікар, та ось в п'ятницю буде лікування. Коли запитали про вартість, сказали - нічого.
-
Я якраз до нього й ходжу. Мені все подобається в плані професіоналізму, сервісу та обладнання клініки.
-
А де це
-
Greenwoods Dental на Pembina Highway
-
я взагалі не люблю розбиратися) в них важка праця на сонці або морозі. Плюс селф серв і платіж карткою рятують від відмов купити лотерею або ще щось у касира. ну і іноді це швидше
-
В даунтауні після 11pm😄
-
Доброго дня.Я здала CELPIP і сьогодні прийшли результати: Listening 9 , reading 5 , writing 6 , spiking 7. Хто знає як порахувати середнє CLP?
-
Це в імміграційному чаті давали шкалу для CLB
-
напевно так, то перший раз хай люди знають що 30 це добра ціна у смайлі
-
Так, там є стоматологія.
-
Доброго вечора, чи є тут хтось хто займається ремонтон електронної плити?
-
Конґрес Українців Канади (КУК) проводить дане опитування для оцінки частоти та серйозності загроз безпеці та благополуччю українсько-канадських громад та осіб що підтримують Україну в Канаді. Анкета відкрита для всіх, хто підтримує Україну АБО вважає себе українським канадцем АБО в будь-який інший спосіб бере участь у українській громаді в Канаді. www.surveymonkey.com/r/COMMUNITYSAFETYUCC?lang=uk
-
Загроза за те, що ти підтримуєш Україну звичайно не існує (це якесь безумство, щоб була загроза якась з цього приводу), що звісно в цьому опросі збирають. Але я маю підозру, що цю статистику будуть використовувати, щоб показати яка Канада безпечна, хоча це не так. Жонглювання фактами створює новий світ 😁
-
Нігерійські принци більше не актуальні? 🤔😱
-
Можу рекомендувати, вже двічі ходив до нього, Олексій знає свою справу 🤝
-
No comments 😁
-
Цилюрнік ?
22 Jan 2023, 08:02
63089/239712
3 minutes ago