Українська Манітоба
-
Яку кредитку брали? Я маю infinite avion.
-
Перший рік безкоштовно, а потім закрию аби не платити 😂
-
Та теж пропонували але від rbc…тільки щось $699 не хочеться annual fee платити 😂
-
@katerina_prisakar, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Там rebate і на nexus є…, знав би скоріше :((
-
Тут чувак ходить по парковці вже півгодини, намагається розбити вікна то однієї машини, то іншої, але в нього нічого не виходить 😁 Є сенс дзвонити в поліцію, чи коли розіб'ють, тоді приходьте все одно їх це не цікавить? )
-
Ми повинні зупинити кримінал в Вінніпегу 🤌🏽
-
Я б подзвонила
-
Хто як не ми
-
Потім приїхали якісь секьюріті )
-
Невеличкий фрагмент. Саме та машина йому сподобалась, робив декілька заходів, але добре що він тупий і не знає про гласс брейкер 😄
-
вони мабуть запитали щось типу How can I help, sir?
-
Після того як вони поїхали, він повернувся і продовжив спроби розбити вікно )
-
вся система "безпеки" в Канаді на одному прикладі 😳
-
"страждання" 🤬🤬🤬
-
Aryna Sabalenka almost quit tennis after Ukraine war as Belarusian faced 'dying in jail' | Tennis | Sport | Express.co.uk www.express.co.uk/sport/tennis/1780737/Aryna-Sabalenka-Ukraine-war-Belarus-Netflix-Break-Point
-
Допомагаємо чоловікам з виїздом з України до Європи, на законних підставах. Пишіть для уточнення подробиць.
-
@Nestvik хоче кікнути Милана з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
У звʼязку з тим, що в мене не виходить сходити на концерт Nickelback продам 2 квитки. 240$ (це без накрутки, маю квитанцію). Нагадаю концерт відбудеться 20 червня. Sec 304, Row 7, Seats 19-20.
22 Jan 2023, 08:02
63529/239712
3 minutes ago