Українська Манітоба
-
Здам кімнату район Carlton st, дзвоніть, пишіть.
-
Ну формуйте правильно запит Наприклад: Я бачив що безпритульний насмітив, підкажіть куди я можу поскаржитись щоб щось поміняти. Тут ніхто не матиме претензії до вашого питання. Різниця є «О Боже, Канада така погана, що в мене миші в підвалі завелись» Це безконструктивна критика, а запит: «Порадьте що робити, якщо в підвалі зауважив мишу» це запит конструктивний. Ось і вся різниця. 🤷♀️
-
Круто , треба туди зганяти якось . Ніхто найближчим часом не їде туди?
-
розбавлю трішки ці "суперечки" 😉 Хотів би скористуватися каршерінгом PegCity. Хто користувався, поділіться досвідом. Заходив на сайт та є декілька планів але хотілось би почути людей які цим сервісом користуються😉 Гарного всім дня 👍
-
Це і стосується всього в житті доречі. Критикувати завжди легко будь що і будь кого, а щоб щось поміняти треба докласти зусиль, не кожен на це здатний. Хочете змін, почніть з себе. Впевнена багато однодумців підтягнеться. І разом щось поміняємо, ніхто ж не проти саме головне.
-
А можна запитать…. чого в масках багато людей? І в автобусах просять також вдягати маску? Корона чи що?
-
Доброго дня, підкажіть чому мені підтягує питання , Whrn Does your status in Canada expire? Я не можу пройти далі тому що він закінчився ще 90 днів тому , у відео такого немає !
-
мене найбільше смішить і одночасно вводить в ступор коли бачу людину в масці яка їде за кермом автомобіля сама. В салоні нікого немає. Оце ПАРАНОЯ останнього рівня мабуть 😂
-
Добрий день, я Оля мені 14 ( в листопаді 15) Пропоную вам свої послуги няні за 10 СА$/ година, пройшла курси в Канаді Та маю досвід з дітьми від 5 місяців Кому потрібно пишіть в особисті, З наступного тижня зможу працювати
-
Ахах, каламбур
-
У вас закінчився статус?Якщо так ,то на відновлення дають 90 днів з дня закінчення.Потрібно подавати на поновлення і пояснювати чому так сталося.
-
У дитини діючий візітор рекорд а віза закінчилась 90 днів тому
-
У вас закінчилась віза, але перміт чи віза рекордс діючий, так?
-
Зрозуміло, велике дякую
-
Десь ви не привильно тоді щось вибираєте під час етапу eligibility
-
Дата з візітор рекорду, ця дата мається на увазі
-
Чи я правильно розумію , якщо мені потрібна віза тільки для дитини , то головний аплікант буде дитина? І все вписувати від імені дитини?
-
Всім привіт! Хто може порекомендувати хорошого барбера у Вінніпенгу?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, якщо пропрацювали 4 місяці, і звільнилися через те що керівник дозволив собі нецензурну лайку, образу і крик тільки тому, що в нього видався важкий день. Чи мусимо відпрацьовувати 2 тижні? Контракт тільки обіцяв, фактично нічого не підписували.
-
Саме так
22 Jan 2023, 08:02
63599/239993
9 minutes ago