Українська Манітоба
-
ну так по суті тут те ж саме. На околицях то все добре, спокійно. І автобуси на маршрутах чисті. Інколи зустрічаються дегенерати але переважно малолітки обкурені із синдромом вседозволеності 😉
-
Як то кажуть , Вінні - то кримінальна столиця Канади . У мене хлопак так казав на роботі , а він служив у якійсь королівській поліції , чи щось таке . Так що тут тільки thug life ,як то кажуть на Троєщині .
-
Все в наших руках, ми можемо побудувати Вінніпег, який хочемо, за років 10-15, і якщо наших трохи буде в політиці 😁👍
-
але то таке....знайшли про що говорити. Ну їх всіх в одне місце. Така тут культура, якщо люди хочуть такого суспільства то нехай і живуть. Хто я такий щоб зі своїми правилами в чужий монастир 😉
-
безкарність породжує вседозволеність. У нас наркалигі забиті під плінтус (так як і має бути). Тут це ж вважається хворобою і рівноправністю.
-
до ваших цифр потрібно додати ще "0". Але я думаю що місія нездійсненна. Демократичні закони без сили перероблювати неможливо. Та і кому воно тут потрібно? Всім добре, всі ситі і довольні.
-
до війни видавали метадон безкоштовно. в Україні наркоманів витиснули в окремі райони. ще в 90 роки в центрі Запоріжжя, де макдональдс стояли спецтаксі які наркоманів на точки відвозили. Зараз такого вже немає
-
але зявляються нові наркотики і нові юзери 😉
-
Канада це дуже крута країна в плані, що тут багато прогресивних законів , проектів . Можливо колись всі гуртом зможуть подолати проблему наркозалежності , та ментального здоровʼя , принаймі вони намагаються .
-
10-15 років, це якраз час щоб торчки вимерли як клас, а нове покоління надивилось та усвідомило, що наркоманія- зло. На початку 2000 у Миколаєві шприці скрізь валялись, "баяністи" серед дня ширялись на вулиці. Пройшов час і вони просто зникли з вулиць (передози, хвороби, тюрми)
-
Шановний , ви часом не помилились чатом ? ) «трогають» десь у Воронежі .
-
Человек, обкуреные люди не будут тебя трогать. Ты им 300 лет сдался ))
-
Навідміну від українських наркоманів, канадська прекрасно знають свої права , і не здивуюсь ,якщо вони активно голосують . Це утопія нажаль,тут українську комьюніті вже дуже багато років, вони не вирішили цю проблему , і інші теж . Тому це частина культури вже , думаю, що це ніколи не зникне .
-
Цей і попередній меседжі повністю відображають моє ставлення. Одне питання, і шо робить?
-
Ідуть барани б‘ють в барабани, а шкіру для них дають самі барани.
-
Замість реабілітації наріків, куплять кожному по барабану, через офшорну фірму із накруткою х10 😆
-
Не треба наших, бо розкрадуть усю канаду )))
-
Я забув шо це україномовний чат. Здоровенькиц був спартак субото 😂
-
Вирости з коротких штанців. Дивитись на цей світ з іншої точки зору, інакше все життя витратиш на блротьбу зі світом. Боріться люди із собою ))
-
Котрі є наслідками проблем у суспільстві
22 Jan 2023, 08:02
63633/240256
43 minutes ago