Українська Манітоба
-
ну не знаю таких людей якщо чесно у яких в носку було 15штук. Я не з бОгатої сімї. Для мене це не підйомна сума. Принаймні була коли я жив-ьатрачив в Україні. Та і в Польщі. І тільки не треба говорити що люди які мають такі гроши_ки ціле життя на них вкалували. Та і загалом по.. йолочці скільки в кого і у кого. Мова моя була про активи і фінанси у тих людей у яких вони є. А мільйон, два, десять млн гривень то це смішно. А ще краще менше. Як і у всіх. Навіть тих хто тут десятиліттями живе😉 Мається на увазі зто багатий то йому по бую втратить він там якусь частинку, відсоток чи ні. Бо в нього мільйони. А коли в тебе в кишені дайбог 5000 то ти вже і очкуєш. Якось так. Так шо не нада. Живеш і радуйся. Така має бути позиція.😔
-
саме так. Мало того що людина має прикладати зусиль щоб заробити гроші, так вона має ще робити все щоб ніхто ті гроші не замутив. Так от наша банківська система робить все щоби людина не переживала хоча б за збереження тих грошей що в людини є. Я готовий навіть пішки ходити в відділення але мати впевненість що там все буде ок в порівнянні до можливості зробити супершвидку і просту транзакцію на лох.юа але без впевненості що завтра я 100% зможу скористатися своїми чесно заробленими 100 доларами.
-
В цю неділю за адресою 505 St Anne’s Rd, мають відбутися змагання з волейболу, за правилами в команді повинні бути 2 дівчини, нажаль нашу команду покинула одна з дівчат, а в цю неділю має бути вирішальна гра (без ще однієї дівчнини нас дискваліфікують)
-
Вітаємо, Natalia Z! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Доброго дня ,Українці ,у кого буде.змога позичити гроші на білет ,треба дуже срочно треба виїхати в Варшаву ,поки грошей немаю ,може хто зміг би ?
-
Дякую красно!