Українська Манітоба
-
Обережно, неадеквати серед нас. Пише без будь-якої передісторії. Я б просто забанив і забув, але те саме писав мені інший ноунейм, який пару місяців назад в цій групі захищав вагнерівця, що спалив паспорт (його швидко забанили). Тоді він писав в особисті не тільки мені. Стиль той самий, в групі нещодавно, тож я припускаю, що це та сама людина або черговий недопатрон.
-
Доброї ночі ,друзі ,вибачте будь ласка ,не знвйдется людина яка б могла мені допомогти ,дуже треба на білет ,була б.дуже вдячна🙏
-
Вчора їй на квиток аби повернутися до Варшави, сьогодні доброї ночі, а завтра памагите люди добрия
-
Тут був ще один. З ніком Вінні
-
@banofbot
-
Гривні
-
Ви в новій країні. Ви бачите злочин. ● Що робити? ● Куди дзвонити? ● Як отримати допомогу українською? Якщо ви хочете отримати відповіді на ці та інші питання, приходьте в UNF на презентацію з українським перекладом: “Знайомство з поліцією Вінніпегу для новоприбулих” з констеблем Джастіном Сантосом з поліції Вінніпегу. Понеділок, 19 червня 11:00 935 Мейн стріт Будуть легкі закуски, а також розіграш призів.